Χατζηκυριακίδης: «Δύσκολο παιχνίδι, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή εν όψει του αυριανού (24/2, 17:00, ΕRΤPLay1) ντέρμπι με τον Απόλλωνα Πάτρας. Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Δημήτρη Χαριτόπουλου.
 
Ο προπονητής των “κυανόλευκων” μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, ανέφερε: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, που θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στον στόχο μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση, πιστεύω στα παιδιά και στη βοήθεια του κόσμου μας και θεωρώ πως αν είμαστε όπως δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, παρά τα προβλήματα, θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο Απόλλωνας είναι μια ιστορική ομάδα, όπως είμαστε κι εμείς, έχει έμπειρα παιδιά και θα πρέπει να παλέψουμε επί 40 λεπτά για να τον περιορίσουμε, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι χάσαμε στον πρώτο γύρο και θα πρέπει να δείξουμε τα καλά μας στοιχεία για να τον κερδίσουμε κι εμείς. Η παρουσία του κόσμου στο Ιβανώφειο είναι πάντα ένα όπλο για εμάς και πιστεύω ότι θα το έχουμε και αυτό το Σάββατο”.