Χατζηκυριακίδης: «Να βελτιώσουμε περισσότερο το παιχνίδι μας»

Επειτα από δύο Κυριακές, ο Πιερικός Αρχέλαος πήρε μία σημαντική νίκη απέναντι στην Μεταμόρφωση, αποχαιρετώντας τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Μετά το τέλος του αγώνα, Λευτέρης Χατζηκυριακίδης σχολίασε την αναμέτρηση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Ήταν μια σημαντική νίκη για μας και από βαθμολογικής, αλλά και από ψυχολογικής άποψης γιατί, παρά τις απουσίες αυτή συνοδεύτηκε και με μια καλή εμφάνιση. Εμείς κρατάμε τα θετικά της προσπάθειας και θα κοιτάξουμε στις εορταστικές διακοπές να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο το παιχνίδι μας. Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω  τον κόσμο της Κατερίνης για τη συμπαράσταση και να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές».

Για το παιχνίδι μίλησε και ο γενικός αρχηγός Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Πόδας: «Η νίκη της ομάδας αποκτά ιδιαίτερη σημασία γιατί εκτός από την ικανοποιητική εμφάνιση, συναντήσαμε και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και του αγώνα, σοβαρά προβλήματα τραυματισμών. Αισθανόμαστε όλοι καλά στο σύλλογο γιατί παρά τις αγωνιστικές δυσκολίες των πρώτων εννέα παιχνιδιών, τα νέα παιδιά που εμπιστευόμαστε δείχνουν να ανταποκρίνονται και μας γεμίζουν με αισιοδοξία».