Χατζηκυριακίδης: «Πορεία πρωταθλητισμού»!

Ο Πιερικός Αρχέλαος έφυγε χθες από τον Βόλο με το «διπλό» , αποτέλεσμα που σχεδόν του εξασφαλίζει την παραμονή του στην κατηγορία. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου  αναφέροντας:

«Με τη σημερινή νίκη κάναμε ένα ακόμα σημαντικό βήμα για να πετύχουμε το στόχο μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί τον τελευταίο μήνα κάνουν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, η οποία ανταμείβεται από τις εμφανίσεις τους και φυσικά από τα αποτελέσματα που δίκαια μας έχουν φέρει σε αυτή τη βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε σήμερα.

Η αλήθεια είναι ότι σε όλο το δεύτερο γύρο έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια, έχουν βελτίωση στην απόδοσή τους, έχουν κατανοήσει και αποδεχθεί τους κανόνες και τους ρόλους που έχουν μέσα από την προπόνηση και έχουν φτάσει σε σημείο μια ομάδα που διαφαίνονταν ότι δύσκολα θα γλίτωνε τον υποβιβασμό, να κάνει πορεία πρωταθλητισμού και τρεις αγωνιστικές πριν τελειώσει το πρωτάθλημα να χρειάζεται μια ακόμα νίκη, για να σωθεί και μαθηματικά.

Εμείς συνεχίζουμε, έχουμε ακόμα δρόμο, θα δουλέψουμε με ηρεμία και θα προετοιμαστούμε για να αντιμετωπίσουμε στο παιχνίδι – πρόκληση της επόμενης Κυριακής, τον διαφαινόμενο, δίκαια κατά την άποψή μου, πρωταθλητή του ομίλου».