“Χρειάζεται χρόνος…”

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία στο Ρέθυμνο με τις προπονήσεις να περιλαμβάνουν τρέξιμο, βάρη και ατομική τεχνική στο κλειστό γυμναστήριο, ενώ την Πέμπτη (7/10) θα δώσει φιλικό αγώνα με το Ηράκλειο.

Ο ΑΓΟΡ το περασμένο Σαββατοκύριακο έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια με Κηφισιά και Ερμή Περάματός και η εμφάνιση των δύο πρώτων ημιχρόνων προβλημάτισε ιδιαίτερα τον Στέργιο Κουφό.

Ο τεχνικός του συλλόγου μίλησε για τους δύο αυτούς αγώνες και στάθηκε στην μέτρια εικόνα που εμφανίσει το Ρέθυμνο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο γεγονός ότι δεν έχει δέσει ακόμη σαν ομάδα.

«Είχαμε κακή εικόνα στο α’ ημίχρονο και των δύο αναμετρήσεων. Βρήκαμε τη σωστή ροή πεντάδας στο δεύτερο ημίχρονο και μπορέσαμε να παρουσιάσουμε βελτιωμένη εικόνα», ανέφερε αρχικά ο Στέργιος Κουφός και πρόσθεσε:

«Τα προβλήματα που υπάρχουν και εμφανίστηκα τόσο στο φιλικό με την Κηφισιά, όσο και σε αυτό με τον Ερμή Περάματος, είναι τα εξής. Τα παιδιά δεν έχουν περάσει μεταβατική περίοδο, μεταξύ της περυσινής σεζόν και την έναρξη της προετοιμασίας, με αποτέλεσμα να μην έχουν ακόμη την δύναμη στα επιθυμητά επίπεδα. Παράλληλα, η φετινή ομάδα είναι καινούρια και χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει να αποκτήσει την χημεία που θέλουμε. Θα πρέπει να καταλάβουν τα μικρά παιδιά τις υποχρεώσεις και το επίπεδο της Α2 και θέλουμε λίγο χρόνο για να δέσουμε σαν ομάδα».

Πηγή: ret.gr