Χρυσόγελος: «Ξεχωριστή στιγμή για την Νίκη»

xrysogelosΙστορική είναι η αυριανή (10/4) μέρα για την Νίκη Αμαρουσίου και το “σπίτι” της, το κλειστό της Κοκκινιάς, το οποίο θα ζήσει ακόμη μία -τη μεγαλύτερη έως τώρα- σπουδαία στιγμή, καθώς η ομάδα μας θα φιλοξενήσει την Κυριακή, στις 17:00, ένα απ’ τα κορυφαία κλαμπ του ελληνικού μπάσκετ, τον μεγάλο Πανιώνιο!

Ασχέτως, αν στην Νίκη Αμαρουσίου δεν έχουν απομείνει παρά ελάχιστες ελπίδες παραμονής στην κατηγορία, η αναμέτρηση με τον Ιστορικό μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ματς-“γιορτή”, λόγω του ονόματος του αντιπάλου, ενώ αναμφίβολα αποτελεί σημείο αναφοράς για τα λίγα χρόνια ζωής του Σωματείου μας και τιμή για την ομάδα μας που θα φιλοξενήσει τον τεράστιο Πανιώνιο!

Ο τεχνικός της Νίκης Αμαρουσίου, Νίκος Χρυσόγελος, μιλώντας στο nikiamarousiou.gr για το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο, επισήμανε: “Η αλήθεια είναι ότι η Νίκη Αμαρουσίου, στην παρθενική της χρονιά στην Β’ Εθνική, δεν έχει πια πολλές ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία. Αλλά, όπως και να ‘χει, εμείς δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε σε όλα τα παιχνίδια με το ίδιο πάθος, όπως κάναμε μέχρι και σήμερα, όποιον αντίπαλο κι αν έχουμε απέναντί μας. Και ιδιαίτερα στο γήπεδό μας, που πάντοτε είμαστε πιο δυνατοί, αφού αντλούμε δύναμη από τους φιλάθλους μας, που δεν σταματούν να είναι δίπλα μας, να μας στηρίζουν και να γεμίζουν το κλειστό της Κοκκινιάς.

Γι’ αυτό και, απ’ την πλευρά μας, παίζουμε πάντοτε και για εκείνους, για να τους ευχαριστήσουμε για αυτή τους τη στήριξη. Φυσικά, ακόμη κι αν δεν επιτευχθεί ο πρωταρχικός στόχος της ανόδου, που είναι το πιο πιθανό, εμείς δεν παρεκκλίνουμε απ’ τη φιλοσοφία μας, να προωθήσουμε δηλαδή και να δώσουμε “πραγματικό” χρόνο στα δικά μας παιδιά, στους νεαρούς αθλητές μας, που αποτελούν και το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας. Αυτός ήταν, εξάλλου, ένας απ’ τους φετινούς μας στόχους, να αναδείξουμε ορισμένους μικρούς σε ηλικία παίκτες, που θα αποτελέσουν τη βάση για τα επόμενα χρόνια.

Τέλος, θα πρέπει να προσθέσω ότι είναι ξεχωριστή στιγμή για την Νίκη Αμαρουσίου, που θα υποδεχθεί στο γήπεδό της μία τόσο μεγάλη και σημαντική ομάδα για το ελληνικό μπάσκετ, του βεληνεκούς του Πανιωνίου, και είναι τεράστια χαρά για εμάς που οι φίλοι της Νίκης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το ιστορικό αυτό ματς για το Σωματείο μας”.