“Χτυπάει” την πόρτα της Α1 ο Ηρακλής μέσω συγχώνευσης;

alexandris_1Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά… Και το τελευταίο διάστημα ο καπνός περί συγχώνευσης ομάδων της Α2 και της Α1 είναι έντονος. Πλέον αυτή η φημολογία που “κυκλοφορεί” ευρέως στα μπασκετικά στέκια αποκτά πιο… επίσημο χαρακτήρα, δια στόματος ενός ανθρώπου που μιλά πάντα ξεκάθαρα. Ο προπονητής του Ηρακλή Βαγγέλης Αλεξανδρής μιλώντας στο TV100 αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη φημολογία, επιβεβαιώνοντας στην ουσία ότι ο Ηρακλής “χτυπάει” την πόρτα της Α1, μέσω συζητήσεων συγχώνευσης με την ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων!

Όπως μάλιστα ανέφερε οι κ.κ. Δρακόπουλος, Αποστολίδης και Ποιμενίδης έχουν συζητήσει με το διοικητικό υπεύθυνο της Θεσσαλικής ομάδας κ. Αχιλλέα Ρουσιαμάνη και περιμένουν να δουν αν θα καταλήξει θετικά αυτό το θέμα. Από τη πλευρά του τελευταίου βέβαια διαψεύδεται η είδηση αφού στις τάξεις της ομάδας των Τρικάλων επικρατεί στάση αναμονής και ανασύνταξης ενόψει του σχεδιασμού της επόμενης χρονιάς.

Την ίδια ώρα πάντως που παρατηρείται αυτή η έντονη κινητικότητα στις τάξεις του “γηραιού”, ο επικεφαλής έως πέρυσι της ομάδας και μέλος της διοίκησης φέτος Σάκης Αποστολίδης αποχωρεί από την ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του.
«Στα τελευταία τέσσερα χρόνια που βρέθηκα στο τμήμα καλαθοσφαίρισης του Ηρακλή πρώτος μας στόχος ήταν να μην υπάρχουν οικονομικές ατασθαλίες όπως συνέβησαν στο παρελθόν, αλλά και να φτιαχτεί ένα υγειές τμήμα το οποίο να αποτελείται από ανθρώπους που να προσφέρουν στον Ηρακλή και να μην παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του συλλόγου.

Δυστυχώς μόνος μου δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω, αλλά καταφέραμε έστω να κερδίσουμε μια άνοδο στην Α2 που δεν είναι εκεί η θέση του Ηρακλή αλλά μόνο η Α1 χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό, καθώς η ιστορία απαιτεί τον Ηρακλή πρωταγωνιστή και διακριθέντα σε όλα τα τμήματα του. Ο Ηρακλής χρειάζεται ανθρώπους συνειδητοποιημένους και να ξέρουν σε ποιον σύλλογο έρχονται και χωρίς να προσβάλλουν το όνομα και την ιστορία του Ηρακλή.

Ήταν τιμή μου που βρέθηκα τέσσερα χρόνια στον Ηρακλή, αποχωρώ από το Δ.Σ της καλαθοσφαίρισης του Ηρακλή και εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους να πετύχουν τον στόχο τους, και πάνω απ’ όλα με σεβασμό, προσφορά αλλά και αγάπη γιατί ο κόσμος αυτός αξίζει μόνο χαρές».

Πληροφορίες από arenafm.gr