Χωρίζουν οι δρόμοι Καυκή με Ηλυσιακό

Οχτώ χρόνια μετά, πέντε ως παίκτης, τρία ως προπονητής, ο Παναγιώτης Καυκής δεν θα ακολουθεί το δρόμο για να πάει στον Ηλυσιακό, με τον ίδιο να το ανακοινώνει μέσω από ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Αναλυτικά:

«Η πρώτη μου μεταγραφή σαν παίκτης ήταν για τον Ηλυσιακό…!

Η μοίρα τα έφερε έτσι και ο Ηλυσιακός ήταν και η πρώτη μου ομάδα σαν προπονητής…!
Ένας κύκλος όμως 3 χρόνων για εμένα κλείνει εδώ. Με όμορφες στιγμές και καινούριες εικόνες, αλλά και με πολύ δύσκολες και πρωτόγνωρες εμπειρίες για όλους (λόγω πανδημίας) αλλά ΟΛΑ είναι μέσα στην ζωή! Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους τον καθένα ξεχωριστά για διαφορετικούς λόγους! Κατ’αρχάς τον Thanasis Thomopoulos που μου εμπιστεύτηκε την ομάδα και ήταν ο πρώτος που πίστεψε σε εμένα!
Τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή και με τους οποίους σε καθημερινή βάση ζούσαμε πολλές ώρες μαζί: Litopoulos Giorgos Γιώργος Δημητρόπουλος , Θοδωρής Τσέλος , Nikos Alexiou, Νίκος Γκίνης, Valantis Rizos και Thanassis Tsakalos. Φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που συνεργαστήκαμε αυτά τα τρία χρόνια, αλλά πιο πολύ τα παιδιά που παλέψαμε παρέα μέχρι τέλους. (Συγνώμη ρε μάγκες αν σας πίεζα κάποιες φορές ίσως περισσότερο απ’οτι έπρεπε!).

Όλους τους φιλάθλους, που παρά τις δυσκολίες μείνανε κοντά στην ομάδα και την στήριζαν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική! Θεωρώ πως τα πήγαμε καλά αν και ο Σύλλογος αυτός αξίζει πολύ περισσότερα! Εύχομαι στην συνέχεια να τα κατακτήσει! Μπορεί να φεύγω… αλλά μην ξεχνάτε οτι παραμένω πάντα Ιλισιώτης!».