Με αιματολογικές εξετάσεις το πρωί και προπόνηση το απόγευμα ξεκίνησε την Πέμπτη 17/8 η προετοιμασία του Περιστερίου ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2. Μία πρώτη που ξεκίνησε με φιλοδοξίες, αλλά και με απουσίες, καθώς στο κλειστό του Περιστερίου δεν βρέθηκαν οι Κέιντρεν Κλαρκ, Γάιος Σκορδίλης και Θανάσης Δομβρογιάννης.

Η φιλοδοξία και οι στόχοι ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν είναι υψηλοί, κάτι που φανερώνουν οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν φέτος το καλοκαίρι, καθώς η διοίκηση έκανε το καλύτερο δυνατό για να στελεχώσει το ρόστερ. Αυτό τόνισε και στην πρώτη ομιλία-γνωριμία που είχε με τους παίκτες του, ο Νίκος Καραγιάννης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι ο άνοδος στην Α1, υπογραμμίζοντας την σπουδαιότητα της καλής και σωστής προετοιμασίας, ενόψει της επερχόμενης απαιτητικής σεζόν.

Ο Ανδρέας Πολέμης, εκπροσωπώντας την διοίκηση καλωσόρισε από τη μεριά του τα νέα αποκτήματα, τονίζοντας τους την σημασία… του να φορούν την ιστορική φανέλα του ΓΣΠ, αλλά και τις προσδοκίες που υπάρχουν προς το πρόσωπο τους. Παρών ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλιππος Κότσης καθώς επίσης κι ο Γενικός αρχηγός Γιώργος Παρδακίδης και ο τεχνικός διευθυντής, Γιώργος Πανταζόπουλος.