Χωρίς Ντόβα απέναντι στο Μαρούσι

Η προετοιμασία του Χαρίλαου Τρικούπη για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση (4/05) κόντρα στο Μαρούσι ολοκληρώθηκε χωρίς τον Σωτήρη Ντόβα. 

Ο έμπειρος γκαρντ τραυματίστηκε στα πλευρά στο φιλικό παιχνίδι (προπονητικού χαρακτήρα) που έδωσε η ομάδα μας κόντρα στο Προμηθέα Πατρών τη Τετάρτη (1/05) και θα απουσιάσει σίγουρα από την αυριανή αναμέτρηση και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Οι υπόλοιποι παίχτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του κόουτς Καλαμπάκου και του υπόλοιπου τεχνικού επιτελείου.

Ο Ντίνος  Καλαμπάκος ζήτησε από τους παίχτες του την απαραίτητη συγκέντρωση και σοβαρότητα στο αυριανό παιχνίδι ώστε να έρθει η νίκη που θα μας διατηρήσει εντός τετράδας και θα συνεχίσουμε να ελπίζουμε βάσιμα για συμμετοχή στα play off της Α2.

Σε αυτό το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι κάνουμε έκκληση στο φίλαθλο κοινό της πόλης μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής να δώσουν δυναμικό παρών στο γήπεδο όπως και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια ώστε να φτάσουμε στη 17η φετινή μας νίκη!!!