Χωρίς προβλήματα εν όψει Φίλιππου

ikaroi-serrwnΗ προετοιμασία των Ικάρων για τον επόμενο «τελικό» του πρωταθλήματος κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας έχει ξεκηνήσει από χθες. Οι «κυανοκίτρινοι», ξαναπήραν την κατάσταση στα χέρια τους μετά τη σπουδαία νίκη επί του «γηραιού» στο Ιβανώφειο και ευελπιστούν να πράξουν κάτι ανάλογο το ερχόμενο Σάββατο, ώστε να βρεθούν αγκαλιά με την παραμονή στην Α2 κατηγορία.

Το προπονητικό staff πέρα από την αγωνιστική ετοιμότητα, εφιστά την προσοχή των παικτών και στο κομμάτι της συγκέντρωσης καθώς είναι εύκολο μετά από μια μεγάλη επιτυχία, η ομάδα να παρασυρθεί. Βέβαια ο «μπαρουτοκαπνισμένος» Νίκος Οικονόμου, ξέρει από τέτοιες περιπτώσεις, όπως και η ομάδα, που δείχνει σοβαρή σε όλους τους αγώνες μέχρι στιγμής, του β΄ γύρου.

Προβλήματα δεν υπάρχουν, πλην του γηπεδικου θέματος, που για δεύτερη εβδομάδα οι Ίκαροι καλούνται να πραγματοποιήσουν προπονήσεις στο μικρό κλειστό των Σερρών, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της Ομόνοιας. Μάλιστα η διοίκηση των «κυανοκίτρινων» έλαβε τα μέτρα της και πήρε σχετική άδεια από την ΕΟΚ, προκειμένου ο αγώνας με τον Φίλιππο να διεξαχθεί στην Ομόνοια, μην τυχόν και υπάρξει κάποια επιπλοκή κατά τη διάρκεια του Σαββατιάτικου ντέρμπι στο ΔΑΚ Σερρών.