“Χωρισμός” μετά από μία 5ετία για Ένωση Ιλίου και Πανούλια

Μετά από μία πενταετία κοινής πορείας η Ένωση Ιλίου κι ο Τάκης Πανούλιας αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους. Η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε, ενώ παράλληλα έλαβε τέλος κι η συνεργασία με τον άμεσο συνεργάτη του Γιώργο Μπουλούγαρη.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
“Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή Τάκη Πανούλια, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την πενταετή προσφορά του στην ανδρική ομάδα και τον σύλλογο γενικότερα.

Ο Τάκης Πανούλιας στις δύο θητείες του στον σύλλογο, συνολικά 7 έτη, χάρισε στην ομάδα μας ανόδους, καλές πορείες στις Εθνικές κατηγορίες, σε Β΄και Γ΄Εθνική και ακόμη και στις πτώσεις μας παρά τα εμπόδια που υπήρξαν απέδειξε πως δεν ήταν δίκαιες ειδικά της σεζόν 2022-2023, όπου η ομάδα μας τερμάτισε στην 7η θέση στην Β΄Εθνική και γνώρισε τον υποβιβασμό λόγω του συστήματος των play out.

Παράλληλα ολοκληρώνεται και η συνεργασία με τον άμεσο συνεργάτη του Τάκη Πανούλια στην ομάδα των Ανδρών, τον προπονητή Γιώργο Μπουλούγαρη, ένα παιδί από τα σπλάχνα του συλλόγου και καθόλα επαγγελματία τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στον σύλλογο.

Ευχόμαστε στον Τάκη Πανούλια και τον Γιώργο Μπουλούγαρη, υγεία πάνω από όλα και στο μέλλον ίσως οι δρόμοι μας διασταυρωθούν και ενωθούν ξανά”.