“Χώρισαν” Αίας και Γυμνόπουλος

gymnopoulosΤους τίτλους τέλους σε μία τετραετή συνεργασία, η οποία έχει όμως πολύ βαθύτερες ρίζες, ανακοίνωσε ο Αίας Ευόσμου. Ο Φοίβος Γυμνόπουλος αποφάσισε να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφήνοντας πίσω του την ομάδα του Ευόσμου, όπου πέρασε περισσότερα από τα μισά χρόνια της πολυετούς καριέρας του (11) και με την οποία προωτοέπαιξε στη Β’ Εθνική τη σεζόν 1997-98.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αίας Ευόσμου ευχαριστεί τον Φοίβο Γυμνόπουλο γι αυτά τα 4 υπέροχα χρόνια συνεργασίας και του εύχεται ότι καλύτερο από εδώ και πέρα στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Φοίβος παραμένει κομμάτι της οικογένειάς μας (άλλωστε πως να ξεχαστούν 11 ολόκληρα χρόνια συνολικά) και είμαστε βέβαιοι πως οι δρόμοι μας θα ανταμώσουν ξανά στο μέλλον αφού εδώ είναι το σπίτι του. Όλο αυτό το διάστημα ήταν η ψυχή και το μυαλό αυτής της ομάδας τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και το ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να του ευχηθούμε για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα μας.

“Αυτά που νιώθω για τον Αίαντα Ευόσμου δεν μπορούν να εκφραστούν και να περιγραφούν μέσα από μία ανακοίνωση. Το μόνο που μπορώ να πω για όλα όσα έζησα όλα αυτά τα χρόνια είναι αυτό. ΑΙΑΣ ΕΙΜΑΙ” ήταν η δήλωση του Φοίβου Γυμνόπουλου στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας».