Τον πολύπειρο Νάσο Περρωτή απέκτησε η Καλαμάτα BC, αποκτώντας παράλληλα εμπειρία, ποιότητα και ύψος. Παράλληλα, η ομάδα της Μεσσηνίας ανακοίνωσε και την προσθήκη του Σπύρου Σαλάι από την Καρδίτσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νάσο Περρωτή (θέσεις 4-5, 2.02, 1984). Ο Έλληνας ψηλός, που έχει κερδίσει συνολικά τέσσερις ανόδους τα τελευταία πέντε χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, προστίθεται ως ακόμη ένας από τους παίκτες που θα μας ακολουθήσουν στο νέο ταξίδι στη Γ’ Εθνική.

Ο ίδιος έχει ξεκινήσει από τον Ποσειδώνα Καλαμάτας και την Καλαμάτα ’80 και στην καριέρα του έχει περάσει από Σιάτιστα, Λασσάνη Κοζάνης, Τρίκαλα, Πολυκράτη Σάμου, Φοίνικα Λάρισας, Ερμή Αγιάς και Χαρίλαο Τρικούπη, με τελευταίο σταθμό του τον ΚΑΟ Κορίνθου, με τον οποίο την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Η ανακοίνωση για τον Σαλάι:

«Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σπύρο Σαλάι (θέσεις 4-5, 2.03, 1997). Ο Έλληνας ψηλός, που την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην Α2 με την Καρδίτσα, ενώ προηγουμένος είχε υπάρξει αρχισκόρερ στην Α1 ΕΣΚΑ-Η με την φανέλα του Ολυμπιονίκη, προστίθεται ως ακόμη ένας από τους παίκτες που θα μας ακολουθήσουν στο νέο ταξίδι στη Γ’ Εθνική.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες».