Ψευτογκάς και Κάσουρας στη ΜΕΝΤ

Δύο σημαντικές προσθήκες πραγματοποίησε η ΜΕΝΤ εν όψει της νέας σεζόν ενισχύοντας τις θέσεις “1” και “5”. Συγκεκριμένα, οι σύλλογος της Θεσσαλονίκης απέκτησε τον 27χρονο γκαρντ, Ανδρέας Ψευτογκά αλλά και 29χρονο σέντερ Γιάννη Κάσουρα. 

Οι ανακοινώσεις:

«Ο Πρόεδρος, ο General Manager και η Ομάδα της Μ.Ε.Ν.Τ. ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την αθλητή Ανδρέα Ψευτογκά.

Ο 27χρόνος ύψους 1.93 point guard ξεκίνησε την πορεία του από τον Πρωτέα Γρεβενών, ενώ σε επίπεδο τμημάτων Υποδομής αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και τον Άρη. Σε επίπεδο Ανδρών, έχει αγωνιστεί τόσο στο Πρωτάθλημα της Γ΄ όσο και της Β΄ Εθνικής, φορώντας τη φανέλα των Στρατωνίου, Αίαντα Ευόσμου, Ιωνικού Ιωνίας, ΠΣ Ευκαρπίας και Γέφυρας.

Καλωσορίζουμε τον Ανδρέα στην Ομάδα της Μ.Ε.Ν.Τ. και του ευχόμαστε μια αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες τόσο σε ατομικό όσο και συλλογικό επίπεδο».

«Ο Πρόεδρος, ο General Manager και η Ομάδα της Μ.Ε.Ν.Τ. ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την αθλητή Γιάννη Κασούρα.

Ο 29χρονος ύψους 2.06 power forward / center αναμένεται να προσφέρει εμπειρία και ποιότητα στη front line της Ομάδας καθώς προέρχεται από τα Τμήματα Υποδομής του Άρη, ενώ σε επίπεδο Ανδρών έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Φλόγα, Αργοναύτη Καλαμαριάς, Αρετσού Καλαμαριάς, Πειραματικό Συκεών, Μακεδονικό, Ασπίδα Ξάνθης, Στρατώνι και Δ.Ε.Κ.Α.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην Ομάδα της Μ.Ε.Ν.Τ. και του ευχόμαστε υγεία και να επιτύχει κάθε στόχο που έχει θέσει για τη φετινή αγωνιστική περίοδο ».