«Όσοι απομείναμε θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε…»

Ο Άρης Πετρούπολης δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο με την κακή οικονομική κατάσταση να έχει επηρεάσει την ομάδα. 

Η ανδρική ομάδα δεν ταξίδεψε στην Χίο για τον αγώνα με τον ΒΑΟΛ, ενώ και στο γυναικείο τμήμα ο  Βαγγέλης Γιαννουλάκης, μαζί με μία σειρά από τις παίκτριες, αποτέλεσαν παρελθόν. Η διοίκηση απολογήθηκε με ανακοίνωσή της στις παίκτριες του γυναικείου τμήματος, τον πρώην προπονητή Βαγγέλη Γιαννουλάκη και όσους απαρτίζουν την ανδρική ομάδα, ενώ κάλεσε όσους αληθινά νοιάζονται το σύλλογο, σε άμεση συνδρομή.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του ΑΟ Άρης Πετρούπολης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον προπονητή Άγγελο Γιαννουλάκη και τις Αλέκα Ανωγειανάκη, Χριστίνα Ναυροζίδου, Όλγα Αρβανίτη, Αγγελική Βιντσηλαίου, Κατερίνα Μαρίνη, Πανωρίνα Γούλα, Φιλίππα Γούλα και Μαρία Καββαδία για προσφορά τους στον σύλλογο και να τους ζητήσει συγγνώμη για την πολύμηνη περιπέτεια που τους υπέβαλε. Δυστυχώς αποδείχθηκε στην πράξη κι μετά από τρεις αγωνιστικές περιόδους ότι η υπέρβαση που προσπάθησε να κάνει ο σύλλογος στην γυναικεία και στην ανδρική ομάδα ήταν πάνω από τις δυνατότητες του, καθώς δεν βρήκε την ανάλογη στήριξη που περίμενε! Παρά την παράταση που ζητήθηκε, μετά την εμφάνιση των οικονομικών προβλημάτων στη φετινή περίοδο, από τους αθλητές και τις αθλήτριες της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας, οι προσπάθειες της διοίκησης για εξεύρεση πόρων δεν κατέστη δυνατή. Ως αποτέλεσμα είχε ο σύλλογος να αποφασίσει να μην μεταβούν οι αποστολές των ανδρών στη Χίο και των γυναικών στην Κω διατηρώντας τις ισορροπίες και αποδεχόμενος τις όποιες επιπτώσεις. Επίσης με την απόφαση του αυτή προτίμησε να μην κλονίσει τα θεμέλια του συλλόγου που αποτελεί η ακαδημία του, αφήνοντας την ανέγγιχτη και ανεπηρέαστη να συνεχίσει την άκρως επιτυχημένη πορεία της!

Η διοίκηση αντιλαμβάνεται την ψυχική φόρτιση των αθλητών και των αθλητριών που έχουν μαθεί να αγωνίζονται εντός των αγωνιστικών χώρων, αλλά η πικρία που αισθάνονται είναι η ίδια με αυτή που αισθάνονται και οι διοικούντες τον σύλλογο καθώς δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον δικό τους “αντίπαλο”!

Ο ΑΟ Άρης Πετρούπολης είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει και να επιστρέψει εκεί που του αρμόζει, εκεί που φτάνουν οι δυνάμεις του. Σε μία περίοδο βαθιάς κρίσης ολόκληρης της κοινωνίας, όταν δεν έχεις υλική και ηθική βοήθεια από πουθενά, δεν μπορείς να το παίζεις Δον Κιχώτης. Ο ΑΟ Άρης Πετρούπολης έχει την υποχρέωση να προχωρήσει στο μέλλον με μία νέα φιλοσοφία που θα στηρίζει τα δικά του παιδιά, τους δικούς του αθλητές και αυτοί θα στηρίζουν και θα στελεχώνουν τον σύλλογο. Οι προσθήκες παικτών έξω από τον σύλλογο θα γίνεται με φειδώ και αφού θα κρίνονται απολύτως απαραίτητες! Καλούμε σε συστράτευση, κοινή πορεία και κοινό αγώνα, όσους πραγματικά αγαπούν τον Άρη!

Ευχόμαστε σε όσους πικράναμε φέτος αυτές, να είναι οι μοναδικές και οι τελευταίες στεναχώριες που θα αισθανθούν στη ζωή τους. Όσοι απομείναμε θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε εντός και εκτός παρκέ ως το τέλος. Καλή συνέχεια σε όλους μας!

Εκ της διοίκησης

ΑΟ Άρης Πετρούπολης».