“Καρέ” Ελλήνων προπονητών στο “Αθήνα 2011”

Ονόματα… “φωτιά” θα διδάξουν στο Διεθνές σεμινάριο “Αθήνα 2011” που διοργανώνει ο ΣΕΠΚ στο διάστημα 1-3 Ιουλίου. Ο λόγος για τους Ηλία Ζούρο, Γιώργο Μπαρτζώκα, Γιάννη Σφαιρόπουλο και Δημήτρη Πρίφτη, οι οποίοι θα είναι οι εξ’ Ελλάδος εκπρόσωποι, καθώς ο σύνδεσμος προπονητών έχει “κλείσει” και τον Άιτο Ρενέσες!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός και νταμπλούχος Λιθουανίας με τη Ζαλγκίρις Κάουνας θα μιλήσει για τρίτη φορά σε Σεμινάριο του ΣΕΠΚ, καθώς είχαν προηγηθεί οι εμπειρίες από το 2007 και το 2010.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που έχει επιδείξει σπουδαίο έργο τα τελευταία χρόνια στην Α1 (Ολύμπια, Μαρούσι, Πανιώνιος), αλλά και στην Ευρωλίγκα (Μαρούσι), είναι ομιλητής για πρώτη φορά σε Διεθνές Σεμιναρίο, αν και πριν από δύο χρόνια είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στο Τοπικό Σεμινάριο των Τρικάλων.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που ολοκλήρωσε την τρίτη του χρονιά ως πρώτος προπονητής στην Α1 (Κολοσσός Ρόδου), θα μεταδώσει τις εμπειρίες του από την Εθνική ομάδα (συνεργάτης του Γιόνας Καζλάουσκας την προηγούμενη διετία), αλλά και από κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός) για δεύτερη φορά σε Διεθνές Σεμινάριο, καθώς είχαν προηγηθεί οι πολύ καλές ομιλίες του στο Σεμινάριο Νεαρών Παικτών στη Βέροια (2008).
Τέλος ο Δημήτρης Πρίφτης, που έκανε μια εξαιρετική “ρούκι” χρονιά στην Καβάλα, έχει πάρει μέρος σε ουκ ολίγα τοπικά σεμινάρια τα τελευταία χρόνια. Φέτος θα έχει τη δυνατότητα να μεταδώσει τις γνώσεις, τις ιδέες και τα βιώματα του από τους πάγκους ιστορικών ομάδων (ΑΕΚ, Άρης), αλλά και της Εθνικής ομάδας και σε ένα Διεθνές Σεμινάριο.