«Έχουμε έναν ακόμη τελικό»…

Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν απέχει πολύ. Κι είναι κάτι που περιμένουν πως και πώς στην ΑΕΚ προκειμένου να «φορτίσουν» τις μπαταρίες τους και να παρουσιαστούν ακόμη πιο έτοιμοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ωστόσο πριν απ’ τη διακοπή αυτή, υπάρχει το ματς με το Λαύριο, το οποίο είναι «… ένας ακόμη τελικός», όπως τον χαρακτηρίζει ο Αντώνης Μάντζαρης μιλώντας στο site της Ένωσης. Ο Μάντζαρης αναφέρεται τόσο στην αναμέτρηση με το Λαύριο και τον στόχο του 8/8, όσο και στις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο ματς με την ΑΕΚ Άργους και τον αναγκάζει να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάντζαρης:
– Το νικηφόρο σερί σας διευρύνθηκε χθες, με την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ Άργους που έδειξε ιδιαίτερα «μαχητική». Τι σας βοήθησε ώστε να ξεπεράσετε και αυτό το εμπόδιο;
«Ξέραμε από την αρχή ότι το παιχνίδι δεν θα ήταν εύκολο. Όποιος παίζει με αντίπαλο την ομάδα μας έχει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο. Η ΑΕΚ Άργους σαν μονάδες έχει αρκετά καλούς παίκτες και εμείς είχαμε δώσει βάση σε αυτό. Στην αρχή του ματς δεν ήμασταν όσο συγκεντρωμένοι έπρεπε στην άμυνα. Παρ’ όλα αυτά ξέραμε ότι μόλις αρχίζαμε να κάνουμε ένα καλό πεντάλεπτο αμυντικά, θα καλύπταμε και την όποια διαφορά υπήρχε, κάτι που έγινε στο δεύτερο δεκάλεπτο και έτσι καταφέραμε να πάρουμε ένα ακόμα πολύ σημαντικό “διπλό” για την συνέχεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν και πάλι στο πλευρό μας».

– Είχες μια άτυχη στιγμή στην τελευταία περίοδο του ματς, όπου τραυματίστηκες. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση βαριάς μορφής. Υπάρχει κίνδυνος να χάσεις το επόμενο ματς;
«Ήταν μια άτυχη στιγμή, όπου στραβοπάτησα και με τράβηξε ο προσαγωγός. Κατάλαβα ότι είχε γίνει ζημιά και σταμάτησα. Αύριο θα κάνω μαγνητική ή υπέρηχο και θα ξεκινήσω διπλές θεραπείες. Όλα είναι πιθανά για το επόμενο ματς, όμως θα δείξει από τα αποτελέσματα των εξετάσεων και από το πως θα πάει η αποθεραπεία».

– Αμέσως επόμενος στόχος της ΑΕΚ είναι η νίκη στο ματς με το Λαύριο, μετά από το οποίο θα υπάρξει και η διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές. Πως βλέπεις το συγκεκριμένο παιχνίδι;
«Πριν από τις γιορτές είχαμε πει ότι θέλουμε να κάνουμε το απόλυτο 8 στα 8. Το έχουμε σχεδόν καταφέρει και το μόνο που απομένει είναι ένας ακόμα τελικός απέναντι στο Λαύριο. Περιμένουμε τον κόσμο να δώσει βροντερό “παρών” καθώς είναι σημαντικό ματς και ακόμα πιο σημαντικό είναι να πάμε χωρίς απώλειες στην διακοπή.
Από εκεί και πέρα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όλοι όταν παίζουν με την ΑΕΚ, έχουν ακόμα πιο ψηλό κίνητρο λόγω του ονόματος της ομάδας. Αν είμαστε υγιείς και συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι, δεν έχουμε να φοβόμαστε κάτι».