«Αγώνας τρομοκρατίας και βίας»

Ανακοίνωση για την εχθρική αντιμετώπιση που βρήκαν στο κλειστό του Μετς εξέδωσε ο Ερμής. Σε ένα παιχνίδι τρομοκρατίας, όπως χαρακτηρίζει άλλωστε το ματς ο σύλλογος του Λαγκαδά, αναφέρει τα όσα διαδραματίστηκαν τόσο πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά και κατά τη διάρκεια αυτού.

Η ανακοίνωση:

«Απίστευτα γεγονότα διαδραματίστηκαν πριν, κατά και μετά το πέρας του αγώνα του ΕΡΜΗ με το Παγκράτι τα οποία δίνουν ακόμη μεγαλύτερη αξία και περηφάνια στους νικητές σε ένα αγώνα τρομοκρατίας και βίας (και όχι μπάσκετ).
Αναλυτικότερα:

Αγνωστοι επιτέθηκαν σε αθλητές της ομάδας μας στη φυσούνα κατά την είσοδό τους στο γήπεδο. 

Καρότσι super market εκτοξεύθηκε και τραυμάτισε τον αθλητή Γιώργο Αναγνωστόπουλο κατά το ζέσταμα.

Ο φροντιστής της αντιπάλου ομάδας γρονθοκόπησε τον αθλητή Ντάρκο Ράλλη.

Η ομάδα του Ερμή ουδέποτε και έκανε ζέσταμα καθώς οι “φίλαθλοι” της αντιπάλου ομάδας το απαγόρευσαν επιτιθέμενοι δις στους αθλητές του Έρμή. Φυσικά ενώ ζητήθηκε παράταση από τους διαιτητές ουδέποτε και δόθηκε!

Τα σίελα και τα μπουκάλια που εκτοξεύοντας σε μόνιμη βάση από την κερκίδα διέκοψαν 2 φορές το παιχνίδι (αναγράφηκαν τα περιστατικά στο φύλλο αγώνος).

Από το σημείο αυτό και μέχρι το τέλος του αγώνα, τα πράγματα ηρέμησαν ύστερα από επέμβαση των ΜΑΤ!!!

Φυσικά ουδέποτε σταμάτησαν τα αντεθνικά συνθήματα τα οποία αγνόησαν επιδεικτικά και οι άρχοντες του αγώνα!!! 

Μετά το τέλος του αγώνα, φίλαθλοι της αντιπάλου ομάδας επιτέθηκαν στην ομάδα μας (αναγράφηκαν σε σχετικές εκθέσεις υπευθύνων)

 Η ομάδα αναχώρησε από το γήπεδο στις 20.45 καθώς δεν ήταν εφικτό να γίνει νωρίτερα λόγω ρίψεων κροτίδων (αναγράφηκαν σε σχετικές εκθέσεις υπευθύνων).

Και μέσα σε όλα αυτά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα αφήνει παγερά αδιάφορους τους ανθρώπους του Ερμή. Εκείνο που θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον είναι οι εκθέσεις των διαιτητών και κομισαρίου (οι οποίοι προσήλθαν στον αγωνιστικό χώρο μόλις 12΄πριν την έναρξη του αγώνα), της ΔΕΑΒ και της αστυνομικής διεύθυνσης η οποία κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να διαφυλάξει τα μέλη της αποστολής του Ερμή. Επίσης, με ενδιαφέρον θα δουν και θα ακούσουν κάποιοι τα ηχητικά και οπτικά ντοκουμέντα από όσα διαδραματίστηκαν!

Σημειώνεται ότι το Δ.Σ. του Ερμή θα εκδώσει ανακοίνωση για να τοποθετηθεί για τα τεκταινόμενα!

Υ.Γ. Για το τέλος ο συντάκτης του άρθρου συμφωνεί πλήρως με όλα όσα ανέφερε σε ιστοσελίδα ο αθλητής του Παγκρατίου, τα οποία και σας παραθέτουμε:
“Θέλαμε να ευχαριστήσουμε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που μας έδωσε τεράστια ώθηση από την αρχή του παιχνιδιού!!!”
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, 20 περίπου φίλαθλοι του Παγκρατίου εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να επιτεθούν στους παίχτες του Ερμή Λαγκαδά».
“Ο Λαγκαδάς σήμερα έχασε από τα αποδυτήρια, πριν ξεκινήσει το ματς.”
Επηρεάστηκαν πάρα πολύ οι αντίπαλοι παίχτες από αυτό το περιστατικό. Έπαιξε σημαντικό ρόλο».