«Αμαυρώνουν την προσπάθεια των δύο ομάδων»

Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρονται έντονα για του διαιτητικό τρίο του αγώνα με τους Ικαρους Σερρών, εξέδωσε ο Πανελευσινιακός. Ο σύλλογος της Ελευσίνας καταδικάζει ιδιαίτερα τόσο τα σφυρίγματα των ρέφερι, αλλά και την περίπτωση να μην δοθεί το τάιμ άουτ των τελευταίων τριών 3” που ζητήθηκε από τον προπονητή Γιώργο Σκαραφίγκα

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελευσινιακού Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία των κ.κ. Γεωργιάδη, Ξενικάκη και Τσούνα στο σημερινό αγώνα με τους Ίκαρους Σερρών για την Α2.

Ο λαός του Πανελευσινιακού σε κάθε αγώνα διδάσκει αθλητικό πολιτισμό και η φιλοξενία του σε όλες τις αντίπαλες ομάδες είναι πάντα δεδομένη. Οι διαιτητές του σημερινού αγώνα κατόρθωσαν να αμαυρώσουν την προσπάθεια των παικτών και των δύο ομάδων δίνοντας ρεσιτάλ αδιαφορίας για το άθλημα.

Η επιλογή σφυριγμάτων, η οποία καταδίκασε την προσπάθεια του Πανελευσινιακού, δεν είναι τίποτα μπροστά στη μοναδική περίπτωση να μην δοθεί το τάιμ άουτ των τελευταίων τριών (3) δευτερολέπτων που ζητήθηκε από τον προπονητή μας κ. Γιώργο Σκαραφίγκα κι ενώ ο αγώνας ήταν 77-79 υπέρ των Ικάρων.

Αναρωτιόμαστε αν είχαμε μία αντίστοιχη περίπτωση στο ΟΑΚΑ ή στο ΣΕΦ ποια θα ήταν η θέση των διαιτητών;

Και δεν έφταναν όλα αυτά, οι ίδιοι διαιτητές ποινικοποίησαν τη διαμαρτυρία των φιλάθλων του Πανελευσινιακού γράφοντας στο φύλλο αγώνα ότι «απειλήθηκαν». Η διοίκηση και οι φίλαθλοι του Πανελευσινιακού όχι μόνο δεν απείλησαν το διαιτητικό τρίο αλλά οι αξιότιμοι Κύριοι διαιτητές οφείλουν να παραδεχθούν δημόσια ότι στερούνται εμπειρίας για να εκτιμήσουν αν μία κατάσταση είναι απειλητική ή όχι.

Επίσης, θα πρέπει να αναφέρουν στη συμπληρωματική τους έκθεση ότι οι «απειλητικοί» φίλαθλοι του Πανελευσινιακού τους έβαλαν στα αυτοκίνητά τους και τους εξυπηρέτησαν στη μετακίνησή τους.
Καλούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης να προστατέψει την ομάδα του Πανελευσινιακού. Εμείς ζητούμε να επιβραβευτεί η προσπάθεια ενός Συλλόγου με αθλητική και οικονομική υγεία.
Ο Πανελευσινιακός της εργατούπολης Ελευσίνας δεν παράγει βία παρά μόνο πολιτισμό!»