«Αφαίρεσαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε τη νίκη»

Ο Αμύντας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρονται για τη διαιτησία των Σώμου και Μαλανδρή στο αγώνα του Σαββάτου με τον Πανελευσινιακό. Ο σύλλογος του Υμηττού χαρακτηρίζει τα σφυρίγματα των δύο τελευταίων λεπτών «χειρουργικά» καθώς αφαίρεσαν τη δυνατότητα από τον Αμύντα να διεκδικήσει τη νίκη.

Αναλυτικά:

«Γνωρίζοντας εκ των προτέρων, ότι η διαμαρτυρία μας δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα, την κάνουμε, γιατί την οφείλουμε στους αθλητές μας και τους φιλάθλους μας, οι οποίοι παρακολουθούν με αξιοζήλευτη ψυχραιμία και αξιοπρέπεια τις συνεχόμενες μεροληπτικές εις βάρος της ομάδας μας διαιτησίες εντός αλλά και εκτός έδρας.

Τελευταίο κρούσμα, η διαιτησία των κ.κ. ΣΩΜΟΥ και ΜΑΛΑΝΔΡΗ στον αγώνα του Σαββάτου 12/11/2011 Α.Ο.ΑΜΥΝΤΑΣ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ.

Με λίγα, αλλά απόλυτα χειρουργικά σφυρίγματα κατά την διάρκεια, αλλά ιδιαίτερα στα τελευταία 2 λεπτά, του παιχνιδιού, όπου κρίνονται κατά τεκμήριο και οι περισσότεροι αγώνες, μας αφαίρεσαν ευθέως τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε την νίκη.

Παρών στο γήπεδο και ο προϊστάμενός τους κος Ρήγας.

Η μόνιμη δικαιολογία περί ανθρωπίνων λαθών, δεν πείθει πλέον κανέναν. Τα ανθρώπινα λάθη γίνονται και προς τις δύο αγωνιζόμενες ομάδες. Όταν γίνονται μονομερώς παύουν να είναι ανθρώπινα.

Εμείς δηλώνουμε, ότι θα συνεχίσουμε με την αξιοπρέπεια που μας διακρίνει όλη την τελευταία 30ετία. Χωρίς απειλές προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Ευελπιστούμε και εναποθέτουμε τις ελπίδες μας σε αυτούς από τον χώρο της διαιτησίας που διαθέτουν την ανάλογη αξιοπρέπεια και ευαισθησία.

Είμαστε ανήμποροι να κάνουμε οτιδήποτε άλλο.

Το Δ.Σ».