«Δεν επιστρέπεται να λείψει κανείς»

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν εκφράσει ουκ ολίγες φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν το παράπονό τους για τη μικρή παρουσία θεατών στο Βενετόκλειο, απ’ ότι φαίνεται όμως ο κόσμος ετοιμάζεται να κάνει τη μεγάλη επιστροφή του! Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ «Snakes 4» και «Κρήτες 4 Θεόδωρος Παπαδόπουλος» εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας καλούν τους φιλάθλους της ομάδας να δηλώσουν δυναμικό «παρών» στον κυριακάτικο αγώνα με το Στρατώνι

«Μετά από 6 συνεχόμενες νίκες, μετά την επικύρωση της συμμετοχής στην Α2 την Κυριακή πρέπει να δώσουμε βροντερό παρών στο ΒΑΚ στις 5.00. ΟΦΗ –Στρατώνι λοιπόν. Υποχρέωση όλων όσων αγαπάμε αυτό το σήμα ένα μεγάλο χειροκρότημα. Άλλωστε το χρωστάμε σε αυτά τα παιδιά που μας έχουν κάνει περήφανους για ακόμα μια φορά. Δεν επιτρέπεται να λείψει κανείς μας. Το χρωστάμε πρώτα από όλα σε αυτούς και μετά σε εμάς… Ραντεβού λοιπόν εκεί… Στο δικό μας παλάτι…

Υ.Γ. Μετοχές, συμφωνητικά, αβεβαιότητα, αδειοδότηση;

Αφήστε την γραφειοκρατία της γραβάτας, των μηνύσεων και των εξωδίκων και ξυπνήστε πριν ταρακουνηθείτε ξανά ..»

Ο πρόεδρος Βασίλης Ξημέρης, από τη μεριά του, δήλωσε στο επίσημο σάιτ του ΟΦΗ σχετικά με την κινητοποίηση του κόσμου: «Εμείς θα συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και συνέπεια την πορεία μας μέχρι το τέλος της σεζόν. Είμαστε ΟΦΗ και ο στόχος μας είναι η κορυφή. Η πρώτη θέση. Στην προσπάθεια αυτή θέλουμε κοντά μας τους φιλάθλους μας ώστε στο σπίτι μας το ΒΑΚ να έχουμε μια εικόνα γιορτής στα εντός έδρας παιχνίδια. Η ομάδα αυτή έχει χτιστεί για να δώσει χαρές στον κόσμο του ΟΦΗ και τον θέλουμε δίπλα μας.

Η ομάδα κάνει εκπληκτική πορεία, παίζει καλό μπάσκετ και όλες οι ομάδες της κατηγορίας μας αναγνωρίζουν ότι βρισκόμαστε δίκαια στην πρώτη θέση. Γίνεται μια πολύ δύσκολη προσπάθεια με τις οικονομικές συνθήκες που διέπουν την κοινωνία μας και προσπαθούμε με τις δικές μας δυνάμεις και την αξιοπρέπεια μας να πετύχουμε τον στόχο μας. Θέλουμε την Κυριακή στο παιχνίδι με το Στρατώνι, ένα γήπεδο κατάμεστο, γιατί το αξίζει η ομάδα και οι παίκτες με την προσπάθεια που κάνουν».

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Βαγγέλης Βλάχος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού ακόμα και ο Ξενάκης (είχε ένα πρόβλημα στο μάτι) επέστρεψε στις προπονήσεις.