«Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι»

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δύο εμφατικές νίκες επί υποδεέστερων ομάδων (Απόλλωνα Καλαμαριάς και Φίλιππο) και με διπλό στη Λευκάδα, αλλά ο Βαγγέλης Βλάχος δεν βιάζεται να… προβιβαστεί στην Α2.

«Εχουμε ξεκινήσει καλά αλλά δεν είμαστε ακόμα στο υψηλότερο σημείο του παιχνιδιού μας. Η ομάδα είναι μαζί μόνο 60 μέρες και είναι πολύ νωρίς για να λέμε το οτιδήποτε. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στη Β’ Εθνική» λέει ο προπονητής των «μελανόλευκων», προσπαθώντας να προσγειώσει τους παίκτες του εν όψει του αγώνα με το Αιγάλεω, τρεις ημέρες μετά τις τέσσερις παρατάσεις με τη Δόξα Λευκάδας…

«Δεν είχα κουράγιο να πανηγυρίσω»

«Ηταν ένα ματς από αυτά που όσο κουρασμένος κι αν είσαι δεν θέλεις να τελειώσει. Στο τέλος του αγώνα δεν είχα το κουράγιο ούτε να πανηγυρίσω» λέει ο Σάκης Παναγάκης, ένας από τους τέσσερις παίκτες (Μπάρδας, Σουφλιάς, Βαγενάς οι άλλοι τρεις) που ήταν παρόντες και στο περσινό ΟΦΗ-Ξάνθη 123-125, το οποίο κρίθηκε επίσης στην 4η παράταση. «Στο περσινό ματς χάσαμε δύο φορές την ευκαιρία να το πάρουμε επειδή χάσαμε βολές. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά μας να σταθούμε τυχεροί. Δεν το ήθελε ο θεός» πρόσθεσε ο γκαρντ του ΟΦΗ, ο οποίος επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις, μετά τη χθεσινή απουσία λόγω πυρετού.

Επιστρέφει ο Καραδολάμης

Αύριο αναμένεται να επιστρέψει και ο Καραδολάμης, ο οποίος έχασε δύο προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ σήμερα θα βγάλει σπινθηρογράφημα ο Σκαμνάκης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει κάταγμα κόπωσης.