«Διοικείτε αθλητές και όχι πράκτορες»

Γεια σας,

Tα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν την 7η αγωνιστική λίγο πολύ όλοι τα είδατε η τα διαβάσατε. Σίγουρα θα έχετε σχηματίσει τη δικιά σας γνώμη για όλα αυτά…

Όταν γράφαμε πριν τρεις αγωνιστικές ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει στην Α2 και ότι τα γήπεδα έχουν γίνει ζούγκλα μάλλον δεν πείσαμε κανέναν!!!

Τώρα έχουμε φτάσει σε σημείο να φωνάζουν κι αυτοί που κερδίζουν για να δημιουργήσουν κλίμα για το επόμενο παιχνίδι.

Και το παράδοξο είναι ότι όλα αυτά γίνονται σε μεγάλο σημείο για την παραμονή!!! Βλέπετε, η απόφαση για 5 ομάδες να πέφτουν κατηγορία έχει γεμίσει ανασφάλεια τους παράγοντες και ο Άγιος Βασίλης αργεί να έρθει, οπότε δωράκια αν δεν σωθούμε πρώτα δεν έχει.

Οπότε τι μένει; Οι διαμαρτυρίες και οι απειλές…  καθώς ως γνωστόν «κανενός Έλληνα παράγοντα ομάδα δεν νικήθηκε ποτέ νόμιμα».

Μια φταίνε οι διαιτητές και η ΚΕΔ, την άλλη η ομοσπονδία που δεν πληρώνει, μετά η αστυνομία που δεν τους προστατεύει, αλλά όταν τα κάνουμε λαμπόγυαλο ψάχνουμε να βρούμε παράθυρο να σωθούμε και μετράμε την τιμωρία με το πόσο σοβαρά είναι οι τραυματισμένοι. Λες και αν έχει 1,3,η 5 ράμματα είναι ελαφρυντικό. Ελεος πια, ομάδες Μπάσκετ διοικείτε, αθλητές, όχι τη CIA και πράκτορες.

Ηρεμήστε , απολαύστε το παιχνίδι μέσα στις τέσσερις γραμμές και σταματήστε να βλέπετε παντού φαντάσματα, εκτός αν τα προσκαλείτε οι ίδιοι …