«Εις το επανιδείν»… εκατέρωθεν!

Οι δρόμοι του Γιάννη Λίβανου και της Αναγέννησης Φλόγας χώρισαν φιλικά και με εκατέρωθεν ευχές… επανασύνδεσης. Αυτό ήταν το πνεύμα τόσο των όσων είπε στο Infobasket ο πρόεδρος Τέλης Ψάλτου, όσο και της δήλωσης που έκανε ο νεαρός τεχνικός, ο οποίος απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία, ενάμισι έτος μετά την άφιξή του στην ομάδα της Φλόγας.

«Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και το διοικητικό συμβούλιο, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Γιάννη Λίβανο για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες του στον σύλλογο. Η βοήθειά του μέσα και έξω από το γήπεδο ήταν πολύ μεγάλη και λυπάμαι πολύ που έπρεπε να φύγει. Επειδή όμως η ζωή είναι ένας κύκλος, πιστεύω και εύχομαι να συναντηθούμε ξανά» είπε ο Τέλης Ψάλτου.

Ο Γιάννης Λίβανος, από τη μεριά του, έκανε την εξής δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω το ΔΣ της Αναγέννησης Φλόγας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας κύριο Τέλη Ψάλτου για τη συνεργασία μας αυτόν τον 1,5 χρόνο που βρίσκομαι στην ομάδα. Σε μια πολύ δλυσκολη περίοδο για την ομάδα και για το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα ανέλαβα φέτος ως πρύτος προπονητής και δημιουργήσαμε μια ομάδα χαμηλού κόστους με στόχο τη σωτηρία.

Αυτή τη στιγμή θεωρώ οτι βρίσκεται σε ενα αρκετά καλό σημείο και σίγουρα όσο περνάει ο καιρός θα υπάρχει συνεχής βελτίωση αφού μην ξεχνάμε οτι πρόκειται για μια εντελώς καινούρια ομάδα που αποτελείται ως επί το πλείστον απο παιδιά χωρίς μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία. Να ευχηθώ επίσης καλή επιτυχία στον Παναγιώτη Κοντογιάννη και να τον ευχαριστήσω για όλη τη βοήθεια που μου παρείχε όλο το διάστημα της συνύπαρξης μας στην ομάδα.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ το συνεργάτη μου Τάσο Στουγιαννούδη και βέβαια όλα τα παιδιά που συνεργαστήκαμε το μικρό αυτό χρονικό διάστημα, να ζητήσω συγγνώμη από όσους αισθάνονται οτι τους αδίκησα και να τους ευχηθώ να έχουν υγεία και να πετύχουν όλους τους στόχους τους. Θα είναι πάντα μες στην καρδιά μου και τους εύχομαι τα καλύτερα γιατί τα αξίζουν. Εις το επανιδείν Αναγέννηση Φλόγας!»