«Εκλεισε» Σπανούλη και Βλαχούλη

Την έντονη μεταγραφική δραστηριότητα συνεχίζει ο Φοίνικας, αλλά αυτή τη φορά προχώρησε σε δύο νέα αποκτήματα. Ο λόγος για τον Δημήτρη Σπανούλη και τον Γιώργο Βλαχούλη, παίκτες οι οποίοι αναμένεται να προσφέρουν εμπειρία και ποιότητα στη φροντ λάιν.

Αναλυτικά:«Τις δύο πρώτες μεταγραφές ανακοίνωσε η Διοίκηση του Φοίνικα Bergmann Kord. Πρόκειται για τους Λαρισαίους Δημήτρη Σπανούλη και Γιώργο Βλαχούλη.

Ο Δημήτρης Σπανούλης (32χρ., 1μ92) αγωνίζεται στις θέσεις 2-3 και έχει κάνει πλούσια καριέρα στα πρωταθλήματα της Α1 και Α2 Εθνικής κατηγορίας με τα χρώματα των Γ.Σ.Λάρισας, Μακεδονικό, Ξάνθη, ΜΕΝΤ και Ολυμπιάδα Πατρών. Ο Δ.Σπανούλης επιστρέφει σε ομάδα της Λάρισας μετά την περίοδο 2005-06, όταν και είχε φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα του Γ.Σ.Λ.

Ο Γιώργος Βλαχούλης (29χρ.,1μ90) αγωνίζεται στις θέσεις 1-2 και επιστρέφει στην ομάδα του Φοίνικα μετά από την περυσινή χρονιά που αγωνίστηκε στο Γ.Σ.Αμπελώνα. Με την ομάδα του Φοίνικα έχει πανηγυρίσει μία άνοδο στη Γ’ Εθνική (περ. 2005-06) ενώ τις άλλες δύο χρονιές που φόρεσε τα ασπρόμαυρα ήταν το 2008-09 και 2009-10, με την ομάδα να κατακτά την 3η και 5η θέση αντίστοιχα στον 1ο όμιλο Βορρά της Γ’ Εθνικής».