«Εχει πολύ δρόμο ακόμα…»

Οι δύο συνεχόμενες νίκες έχουν αλλάξει τελείως τη ψυχολογία του Πιερικού Αρχέλαου, που βλέπει πλέον με άλλο μάτι τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πάντως, στην Κατερίνη δεν πετούν στα σύννεφα και δεν θεωρούν ότι έχουν κάνει κάτι, πόσο μάλλον όταν υποβιβάζονται πέντε ομάδες στη Β’ Εθνική…

«Κατά διαστήματα ήμασταν αρκετά καλοί, κυρίως στον αμυντικό τομέα και στο τέλος μπήκαν κάποια σουτ και μεγάλωσε η διαφορά. Δεν το λέω για να το λέω, η ομάδα είναι στις τελευταίες θέσεις και πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ. Μια ομάδα δεν κρίνεται από μία ή δύο εμφανίσεις, αλλά από τη διάρκεια και τη νοοτροπία της» τονίζει ο Δημήτρης Γαλάνης.

Ο Σίμος Ιωακειμίδης, από τη μεριά του, υπογραμμίζει πως «αυτό το παιχνίδι για μας ήταν εξίσου σημαντικό όσο και το προηγούμενο με τον ΟΦΗ, καθώς ήταν και αυτό εντός έδρας και σε μια χρονική στιγμή που η ομάδα χρειαζόταν τη νίκη. Δουλέψαμε πολύ καλά μέσα στη εβδομάδα και αυτό βγήκε στο παιχνίδι, όπου και εφαρμόσαμε σε πολύ καλό βαθμό την τακτική μας οδηγώντας μας έτσι σε μια πιο εύκολη νίκη.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν για άλλη μια φορά μαζί μας. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».