«Ζητούμε μια ευκαιρία εξιλέωσης»

Μετά τον Δημήτρη Αποσκίτη ήταν η σειρά των παικτών του Σπόρτιγκ να ζητήσουν συγνώμη από τους πάντα “παρών” “μπλαουγκράνα” των κερκίδων, για την απογοητευτική εμφάνιση της περασμένης Κυριακής με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Θέλοντας να διορθώσουν τα λάθη των τελευταίων μηνών έχουν βάλει στόχο να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία και να προχωρήσουν δυναμικά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θυμίζοντας κάτι από το ένδοξο παρελθόν, έστω και αργά.

«Θέλουμε να εκφράσουμε την ντροπή μας γι’ αυτή την εμφάνιση… Ζητάμε τη συγγνώμη από τα παιδιά που ήρθαν και μας υποστήριξαν, φωνάζοντας και τραγουδώντας μέχρι το τέλος, ακόμα και όταν η διαφορά είχε ξεφύγει και η εμφάνιση της ομάδας ήταν τραγική!! Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την στάση τους απέναντι μας, όπως επίσης και για την στάση του προέδρου της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα!!

Ζητούμε μια ευκαιρία εξιλέωσης… αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι και υποσχόμαστε πως θα ”ματώσουμε” για να επαναφέρουμε στη συνείδηση όλων και κυρίως των εαυτών μας ότι μπορούμε και ξέρουμε να παλεύουμε και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος!!».