Βασιλόπουλος: «Θα δίνουμε την ψυχή μας»

Η ΑΕΚ έστω και δύσκολα κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει μέσα στη τροχιά των στόχων της. Ο αρχηγός του «δικεφάλου», Φώτης Βασιλόπουλος, μίλησε μετά το παιχνίδι στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ για τη νίκη επί του Περάματος, την αλλαγή προπονητή, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

– Η ΑΕΚ πέτυχε τον στόχο της, επέστρεψε στις νίκες, ποια στοιχεία θεωρείς ότι βοήθησαν στο να φτάσει η ομάδα στην δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα;

«Ήταν ένα οριακό ματς για εμάς. Είχαμε ένα διάστημα δύο εβδομάδων που ήμασταν άτυχοι και αδικηθήκαμε σε κάποια ματς. Όλοι αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα αυτής της σεζόν για την ομάδα και αποφασίσαμε να μείνουμε ομάδα, να δείξουμε τον καλό εαυτό μας και να επιστρέψουμε έτσι στις νίκες.

Η ομάδα σήμερα μπήκε αγχωμένα στο παιχνίδι αλλά έδειξε ότι είναι ομάδα και παρʼ όλο που βρέθηκε 5 λεπτά πριν από το τέλος πίσω στο σκορ, ο κόσμος έσπρωξε τους παίκτες στο να βρουν τα ψυχικά αποθέματα, να γυρίσουν το ματς και να πάρουν τη νίκη».

– Πιστεύεις ότι συνέβαλε και η αλλαγή προπονητή σε αυτό;

«Η χρονιά ξεκίνησε με ειδικές συνθήκες για την ΑΕΚ αλλά αυτό από την προηγούμενη εβδομάδα παύει να υφίσταται σαν δικαιολογία και η ομάδα έχει ξεκάθαρους στόχους και αφοσιώνεται σε αυτούς από εδώ και στο εξής

Η διοίκηση πήρε αυτή την απόφαση και όλοι εμείς στηρίζουμε την απόφαση της διοίκησης. Ο κόσμος να ξέρει ότι είμαστε μια οικογένεια και υπάρχει απόλυτη ομοιογένεια στην ομάδα. Η διοίκηση αξίζει την στήριξη του κόσμου, όπως βέβαια έχει συμβεί ακόμα και μετά από ήττες».

– Τι να περιμένουμε να δούμε από την ΑΕΚ από εδώ και στο εξής;

«Λόγω των ειδικών συνθηκών που αναφέραμε και προηγουμένως, η ομάδα κοιτάει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα δίνει κάθε μέρα την ψυχή της στο γήπεδο για να παίρνει θετικά αποτελέσματα».

– Η στήριξη του κόσμου που βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας πόσο σας έχει βοηθήσει;

«Γνωρίζοντας τον κόσμο της ΑΕΚ, λόγω του παρελθόντος μου, γνωρίζω και πόσο απαιτητικός είναι. Εμείς οι παίκτες είμαστε ευλογημένοι που αυτός ο κόσμος στάθηκε δίπλα μας σε αυτές τις δύσκολες εβδομάδες και δεν μας έκανε να αισθανθούμε μόνοι μας ούτε λεπτό. Μάλιστα και σήμερα μας βοήθησε να γυρίσουμε το παιχνίδι».