«Καταλυτική η παρουσία του κόσμου»

Το αυριανό (29/10) παιχνίδι είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό. Λαύριο και Πανελευσιναικός θα δώσουν τη μάχη τους και γι΄αυτό η ομάδα της ανατολικής Αττικής καλεί τον κόσμο της να γίνει ο “έκτος παίκτης” που θα ενισχύσει το σύλλογο να κατακτήσει μια μεγάλη νίκη.

Αναλυτικά:

«Ντέρμπι εν όψει… στο κλειστό του Λαυρίου, με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη να αντιμετωπίζει τον Πανελευσινιακό για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2, αύριο, Σάββατο 29/10/11 και ώρα:17:00.

Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους εν όψει Ελευσίνας, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας με τον Αμύντα στον οποίο και επικράτησαν. Συμπεράσματα βγήκαν, πλάνα σχεδιάστηκαν και αναμένεται να τεθούν σε εφαρμογή το Σάββατο(29/10). Αυτό που προβληματίζει το τεχνικό επιτελείο των «κυανοκίτρινων» είναι η συμμετοχή ή μη του Γ. Σταμάτη, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και η απόφαση της χρησιμοποίησης του θα ληφθεί ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα αποτελούσε, ανέκαθεν, έναν άκρως ισχυρό αντίπαλο για κάθε σύλλογο, ιδιαιτέρα στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, καθώς προερχόμενη από τρεις, σερί, σπουδαίες νίκες, έρχεται στο Λαύριο με σημαντικά ανεβασμένη ψυχολογία, αποσκοπώντας στο καλύτερο δυνατόν προμηνύοντας ένα δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι.

Γι’ αυτό και όλοι οι φίλοι της ομάδας του Λαυρίου οφείλουν να γίνουν ο «έκτος παίκτης» των «κυανοκίτρινων» στον τρίτο εντός έδρας αγώνα που δίνουν, επιδιώκοντας να διαφυλάξουν το αλώβητο της έδρας τους. Σ’ αυτή την προσπάθεια η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, εκτός από επιτακτική αποδεικνύεται πάντα καταλυτική! Αναμένουν λοιπόν, όλοι, να είναι και … “ηχηρή”!!!».