«Καυτά» ντέρμπι Νο2 σε Ελευθερούπολη και Κομοτηνή

Τα ντέρμπι στον 2ο όμιλο συνεχίζονται με αμείωτο το ενδιαφέρον. Το Ανατόλια καλείται να κερδίσει ένα ακόμη ντέρμπι, εκτός έδρας αυτή τη φορά, μέσα στην επικίνδυνη Ελευθερούπολη.
Δύσκολο έργο έχουν και η Κομοτηνή με τον Ιωνικό Ιωνίας, με τους πρώτους να έχουν αποδείξει ότι τους αρέσουν τα δύσκολα και τα καταφέρνουν περίφημα αν προσέξουν και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να πάρουν το μεγάλο διπλό για να ανακάμψουν. Στον πρώτο γύρο μεγάλος νικητής ήταν ο Ιωνικός.

Μεγάλοι οι στόχοι και για τους δύο. Η Χαλκηδόνα είναι το μεγάλο φαβορί και πιστεύει πολύ στη νίκη που θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά σ’ αυτό που επιθυμεί ενώ από πλευράς Τιτάνων η επιθυμία τους εστιάζεται στη προσπάθεια να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη.

Ο Κένταυρος θέλει να παραμείνει σε… τροχιά τριάδας και αυτό μόνο μπορεί να το πετύχει, για αυτή την εβδομάδα τουλάχιστον, κερδίζοντας τον Μακεδονικό. Ένας από τους δύο θα πάρει… παράταση ζωής ο άλλος… θα χρειαστεί πλέον να εξασκήσει πολύ τα μαθηματικά του για να βρει τρόπο σωτηρίας. Δια την ώρα πάντως Ασβεστοχώρι και ΧΑΝΘ ισοβαθμούνε στην… επιφάνεια της επικίνδυνης ζώνης και θα χρειαστεί να περιμένουμε το απόγευμα της Κυριακής(10/04)  για να μάθουμε ποιος αό τους δύο θα… «βουτήξει» στα βαθιά νερά.

Εύκολο σχετικά έργο αναμένεται να έχει ο Μαντουλίδης κόντρα στον Πολύγυρο, ενώ ρεπό έχει αυτή την εβδομάδα ο Γαλαξίας Αδένδρου.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Κένταυρος Καλ/τειας – Μακεδονικός (Αγ. Παύλου, 18:00)
Δόξα Δρυμού – Γαλαξίας Αδένδρου 0-20 
Κομοτηνή – Ιωνικός Ιωνίας  (Κομοτηνής, 18:00)
Μαντουλίδης – Πολύγυρος  (Μαντουλίδη, 18:00)
Ασβεστοχώρι – ΧΑΝΘ  (Ασβεστοχωρίου, 18:00)
Ελευθερούπολη – Ανατόλια  (Ελευθερούπολης, 18:00)
Χαλκηδόνα – Τιτάνες Δράμας (ΔΑΚ Χαλκηδόνας, 18:00)