Το πιο ενδιαφέρον ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής αναμένεται να γίνει στη Κομοτηνή ανάμεσα στη δυναμική ακριτική ομάδα και τον πάντα επικίνδυνο Κένταυρο Καλλικράτειας. Στη πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση πάντως η ομάδα της Χαλκιδικής τα είχε καταφέρει μια χαρά…

Να προσθέσει ένα ακόμη διπλό στο ενεργητικό της θα προσπαθήσει η Χαλκηδόνα αλλά και ο Μακεδονικός δεν είναι αδιάφορος, αφού βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη από την οποία θέλει άμεσα να απομακρυνθεί. Το ίδιο ισχύει και για την Ελευθερούπολη η οποία αγωνίζεται με τον Γαλαξία Αδένδρου πάντως να βρίσκεται σε κάπως πιο δύσκολη θέση από τους «πράσινους» αφού βρίσκονται έναν βαθμό πίσω.

Η 12η νίκη είναι ο στόχος για τον Ιωνικό Ιωνίας κόντρα στο Ασβεστοχώρι που παλεύει για να σωθεί και η «μάχη» είναι και με τον χρόνο αφού χρειάζεται άμεση ανάκαμψη για να προλάβει το τρένο της παραμονής. Στη… στάση πάντως περιμένουν και οι Τιτάνες Δράμας, που αυτή τη Κυριακή αγωνίζονται εκτός έδρας με το Ανατόλια και ευελπιστούν έστω και τη τελευταία στιγμή να τα καταφέρουν.

Η ΧΑΝΘ μετά τη τελευταία νίκη της είναι σε κάπως καλύτερη κατάσταση αναφορικά με τη παραμονή της αλλά αυτή τη φορά θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στον Μαντουλίδη. Ο Πολύγυρος έχει ρεπό.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Μακεδονικός – Χαλκηδόνα (Νεάπολης, 18:00)
Γαλαξίας Αδένδρου – Ελευθερούπολη (Αδένδρου, 18:00)
Ιωνικός Ιωνίας – Ασβεστοχώρι (Ιωνίας Διαβατών, 18:00)
Κομοτηνή – Κένταυρος Καλ/τειας (Κομοτηνής, 18:00)
Πολύγυρος – Δόξα Δρυμού 20-0
ΧΑΝΘ – Μαντουλίδης (ΧΑΝΘ, 18:00)
Ανατόλια – Τιτάνες Δράμας (Ανατόλια, 18:00)