«Κουτσουρεμένη» η τελευταία μέρα του τουρνουά «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ – EUROBANK»!

Κάποτε – στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν – το τουρνουά «Ακρόπολις» προσέλκυε αρκετές δυνατές ομάδες, που ήθελαν να βάλουν τις τελευταίες πινελιές στην προετοιμασία τους, ενόψει επικείμενων υποχρεώσεων. Το 25ο τουρνουά «Ακρόπολις», όμως μοιάζει με… σκιά, συγκρινόμενο μ’ εκείνα του πρόσφατου παρελθόντος. Οι ομάδες που έχουν κληθεί (με εξαίρεση ίσως την Ιταλία) κάθε άλλο παρά ελκυστικές είναι κι αυτό έχει φανεί απ’ την πρώτη στιγμή, όχι μόνο μέσα στο παρκέ, αλλά και από την προσέλευση των θεατών.

Και κατά πως λέει ο λαός «ήταν στραβό το κλίμα, το ‘φαγε κι ο γάιδαρος», έρχεται να επιβεβαιωθεί πόσο κατώτερο συγκριτικά με άλλα τουρνουά είναι το συγκεκριμένο, με την εικόνα που θα έχει την τελευταία ημέρα του. Μόνο ένα ματς θα κλείσει την… αυλαία αυτού του τουρνουά, αφού η ομάδα του Brigham Young αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης (25/8), διότι δεν μπόρεσε να αλλάξει τα εισιτήριά της!!! Η ομάδα του Πανεπιστημίου, άλλωστε, περιόδευε ανά την Ευρώπη (πριν το τουρνουά «Ακρόπολις» οι παίκτες της αντιμετώπιζαν ομάδα επίλεκτων της αμερικανικής βάσης στη Σούδα!!!) όταν κλήθηκε να καλύψει την… τρύπα που υπήρχε και δεν ήταν δυνατό ν’ αλλάξει το πρόγραμμά της…

Οι Βούλγαροι ενημερώθηκαν για την αδυναμία αυτή, συναίνεσαν κι έτσι η τελευταία μέρα του τουρνουά θα είναι…  κουτσουρεμένη στο αγωνιστικό της σκέλος με μοναδικό ματς αυτό της Ελλάδας με την Ιταλία στις 9:15.