Τελικός καρφωμάτων… πρώτη προσπάθεια. Στο γήπεδο μπαίνει ο Κώστας Παπανικολάου, μετά ο Mr. Green ακολουθεί ο Κολοσσός και ο Τίγρης! Αυτό που ακούγεται έντονα είναι η φράση «Μα τι κάνει!»… Προφανώς διασκεδάζει!

Γιατί για τον Αλέξη Ράπτη ο διαγωνισμός καρφωμάτων ήταν διασκέδαση. «Πήγα να κάνω προσποίηση και να τρομάξω τον Χάρις. Τίποτα παραπάνω. Αλλά εκείνη τη στιγμή μου είπε ο Mr. Green “πάτα πάνω μου”, λέω και εγώ τρελός “τρελός εσύ μία, δέκα εγώ” και έτσι το έκανα!», αναφέρει ο φόργουορντ της ΑΕΚ Αργους για την προσπάθεια να προσπεράσει έναν παίκτη και τρεις μασκότ.

Πολλοί δεν είχαν ακούσει το όνομά του, άλλοι πάλι το μπέρδευαν, όμως, ο Αλέξης Ράπτης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (πέρυσι ήταν ο Γιάννης Ψαθάς) έστειλε την Α2… τελικό, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι η κατηγορία έχει δικαιωματικά θέση στο All star game.

«Δεν το περίμενα να φτάσω στον τελικό, γι΄ αυτό το λόγο είχα προετοιμάσει μόνο δύο καρφώματα. Τελικά, χρειάστηκαν παραπάνω γι΄ αυτό και δεν τα πήγα τόσο καλά. Αν το είχα προγραμματίσει, πιστεύω θα τα πήγαινα καλύτερα», αναφέρει ο 30χρονος φόργουορντ για την παρουσία του στον τελικό

Η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, ενώ όπως λέει και ο ίδιος το τρακ ήταν διάχυτό: «Αν μου το έλεγες πέρυσι ότι θα βρισκόμουν εδώ δεν θα το πίστευα. Είναι όμορφο να βάζεις στόχους και να τους εκπληρώνεις. Οι κόποι σιγά σιγά ανταμείβονται».

Κατά την είσοδο των αθλητών, ο Αλέξης Ράπτης χτύπησε το στήθος του, στο σημείο της καρδιάς, με τη γροθιά του και ακολούθως έδειξε με μία κίνηση του χεριού του προς την κερκίδα, όπου βρίσκονταν σχεδόν… ολόκληρη η ΑΕΚ Αργους. Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Οικονομάκης, ο βοηθός Παύλος Νώντας, αλλά και αρκετοί συμπαίκτες του.