«Με την υποστήριξη του κόσμου»

Για ακόμα μία αγωνιστική το Λαύριο φιλοξενεί έναν επικίνδυνο αντίπαλο. Η θέση του Παγκρατίου είναι πλασματική και η ομάδα του Χρήστου Σερέλη το γνωρίζει πολύ καλά και για το λόγο αυτό  χρειάζεται τη συμπαράσταση του κόσμου…

Αναλυτικά:

«Παγκράτι προ των πυλών… στο κλειστό του Λαυρίου, με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη να υποδέχεται, για την 9η αγωνιστική της Α2, εκτός από τους παίκτες και τον κόσμο της ιστορικής ομάδας των Αθηνών, το Σάββατο 26/11/11 και ώρα 17:00.

Οι «κυανοκίτρινοι» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα και περιμένουν σε πλήρη απαρτία το Παγκράτι, σκεπτόμενοι τίποτα άλλο παρά τη νίκη, που συνεπάγεται και το αήττητο της έδρας, κάτι που επιθυμούν διακαώς να διατηρήσουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Σ’ αυτό καθοριστική αποδεικνύεται πάντα η συμβολή του κόσμου, καθώς έχει τη δυναμική να το ωθήσει στην έκτη του φετινή επικράτηση και σ’ αυτές που θα ακολουθήσουν.

Το συγκρότημα του Τάκη Καλατζή αν και δεν είχε το καλύτερο ξεκίνημα, καταλαμβάνοντας, μέχρι τώρα, την 11η θέση της βαθμολογίας, αποτελεί πάντα έναν επικίνδυνο αντίπαλο, ικανό να κάνει την ανατροπή πόσω μάλλον με την υποστήριξη του κόσμου του.

Όλοι περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο, στο οποίο εκτός από τους φίλους του Παγκρατίου που αναμένεται να δώσουν «θερμό» παρών, θα γεμίσει και από τον κόσμο του Λαυρίου, υποστηρίζοντας, σε αθλητικά πλαίσια, την ομάδα που εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο την Ανατολική Αττική στις υψηλές κατηγορίες του αθλήματος».