«Να πετύχει τους στόχους η ομάδα»

Η παρουσία του στο σαββατιάτικο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα ήταν κάτι παραπάνω από καθοριστική, ώστε οι «μελακόλευκοι» να αποδράσουν από την Πάτρα με το «διπλό». Ο Θοδωρής Βαρδιάνος σημείωσε 23 πόντους (4/4 βολές, 2/6 δίποντα, 5/7 τρίποντα), με τα περισσότερα καλάθια του να βρίσκουν στόχο σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Ο 32χρονος φόργουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ τόσο για τους δικούς του στόχους όσο και της ομάδας του, ενώ παράλληλα εξέδφασε την άποψή του για το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

-Οι δικές σου φιλοδοξίες ποιες είναι;

«Αυτό που θέλω εγώ είναι να πετύχει τους στόχους της η ομάδα. Γι’ αυτό παλεύω κάθε μέρα μέσα στο γήπεδο. Δεν με απασχολεί κάτι άλλο καθώς είμαι μέλος της ομάδας». 

-Ποιο είναι το όνειρο σου που θα ήθελες να πραγματοποιηθεί;

 «Το σημαντικό για μένα είναι αρχικά να διατηρηθώ για όσο παίζω μπάσκετ στο επίπεδο που είμαι. Από εκεί και πέρα αν έρθει κάτι καλύτερο όπως μια πρόταση από ομάδα της Α1 δεν πρόκειται να αρνηθώ. Αλλά όπως είπα ο πρώτος στόχος είναι να διατηρηθώ σε αυτό το επίπεδο».

 -Θα ήθελες να μας πεις την γνώμη σου για το φετινό πρωτάθλημα;

«Μέχρι τώρα δείχνει πως την φετινή σεζόν θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Σε κάθε αγωνιστική γίνονται νίκες που κανείς δεν περιμένει ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τις ήττες. Βέβαια δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί αυτό. Ωστόσο δεν νομίζω πως αυτή την στιγμή μπορούμε να κάνουμε κάποια πρόβλεψη».

-Το μήνυμα σου προς τους φίλους του μπάσκετ αλλά και προς τους φίλους του Παγκρατίου ποιο είναι;

 «Ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να αγαπάει και να βοηθάει με τον τρόπο του το μπάσκετ. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για το άθλημα μας. Από εκεί και πέρα τους φίλους του Παγκρατίου τους θέλουμε δίπλα μας να μας βοηθούν για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που έχουμε».