«Ολα φαντάζουν σαν χθες»

Η επιστροφή του το 2005-6 στον Πανελευσινιακό συνδυάστηκε με την αγωνιστική άνοδο του συλλόγου. Ενα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει η ομάδα, ο Μελέτης Διολέτης σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για όλα όσο του έχουν μείνει όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για το περσινό πρωτάθλημα. Παράλληλα, ο αρχηγός του Πανελευσινιακού, αναφέρθηκε στον σύλλογο που τον ανέδειξε και στον προπονητή του, Γιώργο Σκαραφίγκα.

Απόσπασμα της συνέντευξης:

Σχετικά με το τι του έχει μείνει όλα αυτά τα χρόνια:

«Είναι αλήθεια ότι ο καιρός περνάει γρήγορα και όλα φαντάζουν σαν να ήταν χθες. Μπορεί να είναι πολλά χρόνια αλλά με μία σύντομη ματιά περνάνε όλα από μπροστά σου. Οι άνθρωποι, οι σχέσεις, οι επιτυχίες, χαρές ,λύπες. Τα πάντα. Ίσως να ξεχωρίζεις κάποιες επιτυχίες , όπως το περσινό πρωτάθλημα , αλλά δεν μπορείς να τα δεις ξεχωριστά».

Για τον τον Γιώργο Σκαραφίγκα και τον Πανελευσινιακό:

«Είναι πράγματι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο και χαίρομαι ιδιαίτερα που είναι ακόμα ανοικτό. Δεν είναι μόνο το τεχνικό κομμάτι και οι επιτυχίες που έχουν σημειωθεί με την παρουσία του. Είναι το πνεύμα, η νοοτροπία και η απλότητα που μας έχει μεταδώσει».

Για τα χαρακτηριστικά του που τον κάνουν τέλειο αρχηγό, όπως άλλωστε ανέφερε και ο προπονητής της ομάδας:

«Τον ευχαριστώ πολύ. Τα λόγια του coach έχουν μεγάλη σημασία για μένα. Δεν ξέρω πως είναι ο τέλειος αρχηγός, όμως δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να μην κάνει κάποια πράγματα στο γήπεδο. Όταν ήμουν μικρός άκουγα τους μεγαλύτερους και πήρα σημαντική βοήθεια από αυτούς. Έτσι έγινε σιγά-σιγά όταν μεγάλωσα κι εγώ. Αν πεις κάποια πράγματα στους συμπαίχτες σου και επαληθευτούν τότε βήμα βήμα κερδίζεις την εμπιστοσύνη τους».

Για το τι του έχει μείνει την περσινή χρονιά:

«Μένει ότι αν και περάσαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, αν και σε κάποιο σημείο δεν παίζαμε το μπάσκετ που θέλαμε και μπορούσαμε, τελικά καταφέραμε και κερδίσαμε το πρωτάθλημα με ένα απίστευτο σερί νικών (17) , κάτι που είναι πολύ μεγάλη υπόθεση και δεν είναι τόσο εύκολο όσο μπορεί να φαντάζονται κάποιοι».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον από την Διοίκηση της ομάδας:

«Όχι δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Θα είναι άδικο να ξεχωρίσω κάποιον. Υπάρχει μία συμπάθεια με τον κύριο Φιλίππου και τον Θανάση τον Κριεκούκη αλλά αυτό είναι σε προσωπικό επίπεδο και δεν έχει να κάνει με τον σύλλογο . Επί τη ευκαιρία να ευχαριστήσω από μέρους όλων των αθλητών τα μέλη της διοίκησης , που μας έχουν σταθεί με το παραπάνω τα τελευταία χρόνια. Όλα κυλούν άψογα επί των ημερών τους».

Πηγή: panelefsiniakosbc.blogspot.com