«Ολοι στο ίδιο καζάνι…»

Στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Πόσο μάλλον όταν αντίπαλος σου είναι ο (ένας εκ των τριών πρωτοπόρων της βαθμολογίας) Ερμής Λαγκαδάς…

«Έχει παίκτες οι οποίοι βρίσκονται ψηλά σε στατιστικές κατηγορίες. Ετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι και καλούμε τον κόσμο να μας συμπαρασταθεί, όπως έκανε και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια» λέει ο Δημήτρης Γαλάνης, που μίλησε και στο σάιτ του ΣΕΠΚ, σχολιάζοντας για το φετινό πρωτάθλημα:

«Είναι ένα πρωτάθλημα στο οποίο όλες οι ομάδες βράζουν πάνω-κάτω στο ίδιο καζάνι. Με τις διακοπές που υπήρξαν μέχρι τώρα δεν έχει αποκτήσει πλήρη ρυθμό (ευνοήθηκαν οι ομάδες που ξεκίνησαν τον προγραμματισμό τους και την προετοιμασία τους αργότερα) και οι διαφορές μεταξύ των ομάδων θα εντοπιστούν στο διάστημα μεταξύ Χριστουγέννων και Πάσχα. Οι ομάδες που κάνουν προπόνηση, έχουν οικονομική ροή και προπονητικό προσανατολισμό, θα είναι αυτές που θα ξεχωρίσουν».

Ο Γιάννης Μαλτέσιος μίλησε κι αυτός στο επίσημο σάιτ του Πιερικού/Αρχέλαου, υπογραμμίζοντας ότι «ο Ερμής Λαγκαδάς είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει αρκετούς καλούς παίκτες και έναν έμπειρο προπονητή. Όλα αυτά δείχνουν ότι το Σάββατο θα έχουμε ένα δύσκολο έργο και ένα ντέρμπι.

Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε στο πλευρό μας τον έκτο μας παίκτη που είναι ο κόσμος της Πιερίας και είμαι σίγουρος ότι θα τον έχουμε, όπως τον είχαμε και το προηγούμενο Σάββατο στο παιχνίδι με τον Αμύντα που με την δύναμή του μας έδωσε το έναυσμα και το κουράγιο για να αντέξουμε σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και τελικά να κερδίσουμε…».