«Ο νικητής θα πάρει τον τίτλο»

Ο ΟΦΗ είναι πρώτος, απέχει δύο ή τρεις νίκες από τη μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου, ωστόσο δεν έχει… στερέψει από στόχους στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Ποιος είναι αυτός; Ο τίτλος του πρωταθλητή!

«Για τον ΟΦΗ είναι ένα παιχνίδι που δεν παίζουμε με το “πιστόλι στον κρόταφο”. Θέλω να πω ότι δεν υπάρχει άμεσο βαθμολογικό κίνητρο και για τις δυο ομάδες, καθώς έχουν εξασφαλίσει την άνοδο στην Α2. Σύμφωνα με την βαθμολογία, παίζουν οι δυο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Η ιστορία, το όνομα και η δυναμική της ομάδας, αλλά και εγωιστικά αν θέλετε, επιβάλουν να παίξουμε μόνο για την νίκη και αυτό θα επιδιώξουμε. Δεν είναι μυστικό άλλωστε, ότι μας ενδιαφέρει ο τίτλος. Θεωρώ ότι ο νικητής του αγώνα αυτού θα κατακτήσει τον τίτλο» τόνισε ο Ανδρέας Ξενάκης στο επίσημο σάιτ του ΟΦΗ.

«Εγώ προσωπικά δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από τον ΟΦΗ και θέλω να στενοχωρήσω τους πρώην μου συμπαίκτες, αν και έχω από το πέρασμά μου από την ομάδα, πολύ καλές αναμνήσεις» συμπλήρωσε ο σέντερ της κρητικής ομάδας, η οποία θα ταξιδέψει στην Αθήνα χωρίς απουσίες και λοιπά προβλήματα.

Πηγή: ofibc.gr