«Πίστη μας είναι να δίνουμε “αντρίκιες” μάχες»

Η αντιμετώπιση που έτυχε από τη διαιτησία το Παγκράτι τις δύο πρώτες αγωνιστηκές του πρωταθλήματος ανάγκασε τους «ροσονέρι» να προβούν σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Αναλυτικά:

«Σύσσωμο το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Παγκρατίου μετά και τη δεύτερη ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ σφαγιαστική διαιτησία εναντίον της ομάδας μας, είναι δυστυχώς αναγκασμένο να προβεί στη δήλωση των κάτωθι:

Η φετινή προσπάθεια που καταβάλλει ο σύλλογός μας και οι άνθρωποί του είναι η πλέον σημαντική για την βιωσιμότητα του συλλόγου και της 82 χρονης ιστορίας του. Είναι μία προσπάθεια πολύπλευρη που στόχο έχει αφενός την οικονομική εξυγίανση του συλλόγου από τα προβλήματα που τον ταλανίζουν τα δύο τελευταία χρόνια κι αφετέρου την δημιουργία μίας ομάδας ικανής να είναι ανταγωνιστική και να προσφέρει όμορφο θέαμα στους φίλαθλους του αθλήματος. Κι όλα αυτά μέσα σε ένα περιβάλλον οικονομικό αλλά και κοινωνικό, που το να λέει μόνον κάποιος ότι μάχεται για τέτοια πράγματα πολλώ δε μάλλον ν’ασχολείται, τον καθιστά τουλάχιστον γραφικό. Σε αυτή την προσπάθεια τεράστιο ρόλο παίζει φέτος κι ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ κος Μπογονικολός, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει κάνει ότι είναι δυνατόν προς ευόδωση αυτής της προσπάθειας. Φαίνεται όμως ότι αυτά δεν αρέσουν σε πολλούς. Και δεν φτάνουν. Χρειάζεται και η προσέγγιση κάποιων για να υλοποιηθούν οι στόχοι και τα όνειρά μας, που χωρίς την «πολύτιμη» βοήθειά τους όλα τα παραπάνω φαντάζουν απατηλά. Εμείς όμως ΔΕΝ πρόκειται να υποκύψουμε σε αυτές τις σειρήνες.

Πίστη μας είναι να δίνουμε «αντρίκιες» μάχες στα γήπεδα χωρίς την συνδρομή τους και να δίνουμε τα συγχαρητήριά μας στον αντίπαλο που θα μας αποδείξει στο γήπεδο ότι ήταν καλύτερος. Και το Πέραμα αλλά και η ομάδα των Σερρών απέδειξαν ότι είναι δύο πολύ καλές ομάδες και οι άνθρωποί τους είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθειά τους. Ομως οι κύριοι διαιτητές των δύο αγώνων με τα απαράδεκτα φαλτσοσφυρίγματά τους, όχι μόνον ασέλγησαν σε βάρος της ομάδας μας, κάτι που οι συμπαθέστατοι αντίπαλοί μας δεν είχαν ανάγκη, αλλά επέτυχαν, κι αυτό είναι το χειρότερο, να εξαγριώσουν κι απογοητεύσουν ανθρώπους και φιλάθλους του αθλήματος που πραγματικά ο χώρος μας έχει ανάγκη. Ας αναρωτηθούν λοιπόν αυτοί οι κύριοι αν ήλθαν να υπηρετήσουν το άθλημα ή να εξυπηρετήσουν τους εαυτούς τους, ή κάποιους άλλους. Αν πιστεύουν ότι ήλθαν για την πρώτη περίπτωση τότε θα πρέπει πλέον να είναι προσεκτικοί. Αν ήλθαν για τις υπόλοιπες, τότε έχουν ημερομηνία λήξης γιατί πολύ σύντομα ο ίδιος ο μπασκετικός χώρος θα τους ξεγράψει. Ο λόγος; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Α.Ο ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ».