«Παίζουμε μπάσκετ για τα παιδιά του χαμόγελου»

Λίγες ημέρες έμειναν για τη διεξαγωγή του 1ο All Star Game Πελοποννήσου. Με σύνθημα «Παίζουμε μπάσκετ για τα παιδιά του χαμόγελου» το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης στις 17 Ιουνίου, θα ανοίξει τις πύλες του για τη διεξαγωγή ενός αγώνα,  τα χρήματα του οποίου θα δοθούν στο Χαμόγελο του παιδιού.

Για μία ακόμα φορά αποδεικνύεται πώς οι άνθρωποι του μπάσκετ ευαισθητοποιούνται σε παιχνίδια όπως είναι το 1ο All Star Game Πελοποννήσου που έχει το δικό του φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τη δική του ξεχωριστή σημασία.

Ονόματα όπως, ο Νίκος Χατζής, ο Γιώργος Γαλιώτος του Ηλυσιακού, οι Πατρινοί στην καταγωγή Φώτης Λαμπρόπουλος του Ηρακλή, Άγγελος Τσάμης του Κολοσσού Ρόδου και οι Καλαματιανοί Νίκος Παπανικολόπουλος του Ηρακλή και Πέτρος Νοέας του Αμαρουσίου θα παρευρεθούν στη γιορτή για να ενισχύσουν με την παρουσία τους.

Ακόμα, οι Πελοποννήσιοι, Γιώργος Σουρλής, Αποστόλης Κουτρούλιας, Νίκος Αργυρόπουλος, Σταύρος Δανιήλ, Νίκος Πέττας, Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης, Γιώργος Πετρόπουλος, θα είναι μόνο μερικοί παίκτες της Α2 από όλους όσους θα βρεθούν στο κλειστό της Τρίπολης.

Το All Star Game θα διευθύνουν οι τρεις διαιτητές της Πελοποννήσου, Λεωνίδας Σπυρίδωνος, Χρήστος Χριστοδούλου και Κυριάκος Ταβουλαρέας, ενώ κομισάριος θα είναι ο Ανδρέας Κόκκορης

Την εορταστική ατμόσφαιρα του All Star Game θα ομορφύνουν ακόμα περισσότερο με την παρουσία τους τα 18 κορίτσια της ρυθμικής γυμναστικής του ΑΓΟΤ, που ετοιμάζουν το hip-hop χορευτικό κομμάτι «Step Up», στην προσπάθεια τους να ξεσηκώσουν για μία ακόμα φορά το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το όνομα ή τα ονόματα των ανθρώπων του μπάσκετ που θα τιμηθούν για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά σίγουρα η Οργανωτική Επιτροπή ετοιμάζει κάτι καλό για τους φίλους του αθλήματος, ενώ αύριο θα ανακοινωθούν και επίσημα τα ονόματα των συμμετεχόντων στο 1ο All Star Game Πελοποννήσου.

Τα κουπόνια ενίσχυσης για το «Χαμόγελο του Παιδιού» έχουν αρχίσει κυκλοφορούν από τους ανθρώπους της μη κερδοσκοπικής διοργάνωσης στην Τρίπολη, που σημαίνει ότι «όσοι πιστοί, προσέλθετε» και αξίζει να στηρίξετε την προσπάθεια που ξεκινάει από το παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου της Τρίπολης και καταλήγει στις καρδιές όλων μας! Τα παιδιά και το χαμόγελο τους είναι άλλωστε το μέλλον της πατρίδας μας…

Το πρόγραμμα:

18.30 Χαιρετισμοί
Δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη
Πρύτανη Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου Θεόδωρου Παπαθεοδώρου
Εκπροσώπου Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης
Εκπροσώπου «Χαμόγελο του Παιδιού»
18.45 Τιμητικές απονομές
19.00 Διαγωνισμός καρφωμάτων
19.25 Παράταξη ομάδων-Παρουσίαση All Star Game
19.30 Τζάμπολ All Star Game
20.15 Διαγωνισμός τριπόντων
20.30 Συνέχεια του All Star Game