Επηρεασμένοι από τη διακοπή και τη σημαντική απουσία που είχαν παρουσιάστηκαν οι Τιτά νες στο παιχνίδι τους με τον Μακεδονικό.

Οι δύο συνεχόμενες νίκες τους είχαν δώσει τη καλή ψυχολογία για να παλέψουν απέναντι σ’ έναν αρκετά δυνατό αντίπαλο όπως η ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά η κακή επιθετικά μέρα τους και… λίγο η διαιτησία, όπως δηλώνουν τουλάχιστον, δεν επέτρεψαν στους Δραμινούς να πανηγυρίσουν τη τρίτη φετινή τους νίκη.

Παρόλαυτα όμως δεν το βάζουν κάτω και το… σύνθημα το δίνει πρώτος ο προπονητής Θοδωρής Μπέσας «Ψηλά το κεφάλι και η προσπάθεια συνεχίζεται. Δεν ήμασταν σε καλή μέρα και μας κόστισε και η απουσία του Μελισσαρίδη Λ. Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι όσες φορές κι αν βρεθήκαμε πίσω αλλά οι ελεύθερες βολές από τα πολλά φάουλ που κέρδιζαν οι αντίπαλοι μας τους έβαζαν πάντα μπροστά.

Επίσης και η διαιτησία δεν τα πήγε καλά αν και πιστεύω ότι αυτό ισχύει και για τις δύο ομάδες και μας φόρτωσε με πολλά φάουλ. Μας αποδιοργάνωσε αρκετά και το γεγονός ότι δεν είχαμε αγωνιστική δράση λόγω εκλογών. Όμως πιστεύουμε στη ποιότητα της ομάδας και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να πετύχουμε…»