«Πλήρωσε» το «νεκρό» διάστημα…

Οι Τιτάνες Παλαμά… αποκάλυψαν τα τρωτά σημεία του Φοίνικα Λάρισας, στο φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων. Η ομάδα του Παλαμά, που αγωνίζεται στην Α1 ΕΣΚΑΘ νίκησε με 68-66 τον Φοίνικα, που «πλήρωσε» εν πολλοίς την επιθετική του δυστοκία στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός του Φοίνικα Αντώνης Κυρατζής δοκίμασε αρκετές πεντάδες, δίνοντας έτσι χρόνο και σε παίκτες που είχαν μικρή ή και καθόλου συμμετοχή στα προηγούμενα παιχνίδια κι είδε στο μεγαλύτερο διάστημα του φιλικού την ομάδα του να έχει το… πάνω χέρι. Όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο το μεγάλο «νεκρό» διάστημα που είχε η ομάδα του Φοίνικα στην επίθεση (πέτυχε το πρώτο της καλάθι έπειτα από 7 λεπτά αγώνα!!!) και οι συνολικά 6 πόντοι όλοι κι όλοι στα 10 αγωνιστικά λεπτά που σημείωσε, επέτρεψαν στους Τιτάνες να «κλέψουν» τη νίκη, αποκαλύπτοντας στον Κυρατζή μία πτυχή στην οποία θα πρέπει να δουλέψει η ομάδα του έως την έναρξη του πρωταθλήματος.

Δεκάλεπτα: 15-18, 36-38, 52-60, 68-66.

Για τον Φοίνικα οι πόντοι και οι συμμετέχοντες ήταν οι: Βλαχούλης, Τσιαμπαλής 8, Μανώλας 10 (2), Λιάκος, Γλυκόπουλος 3, Τσούμας, Τσακνάκης 2, Σπανούλης 15 (1), Αποστολάκης 16, Τσιλούλης, Γκουντελάκης, Δεληχρήστος 12 (1), Λούβαρης.