«Πλημμύρισε» μπάσκετ το Ποσειδώνιο!

Μία μεγάλη μπασκετική παρέα, αποτελούμενη από περισσότερα από 1000 παιδιά (!!!) «πλημμύρισε» το Ποσειδώνιο, εκεί όπου διεξάγεται το 2ο τουρνουά «3 on 3 streetball – Τάπα στη Βία». Ένα τουρνουά που διοργανώνουν ο ΠΣΑΚ υπό την αιγίδας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και τη συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου όλη η πόλη ζούσε σε …πορτοκαλί ρυθμούς. Περισσότερα από 1000 άτομα κάθε ηλικίας έπαιξαν μπάσκετ μαζί μας, λαμβάνοντας μέρος παράλληλα σε μίνι – Πρωταθλήματα πολλών κατηγοριών. Το μενού του πρωινού προγράμματος περιελάμβανε εκατοντάδες αγώνες και το μεγάλο διαγωνισμό των τρίποντων, τον οποίο παρουσίασε ο Δημήτρης Τσαλδάρης!

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Γιούρι Κολντγουέλ από την Οκλαχόμα που βρίσκεται στη χώρα μας και δεν θα μπορούσε να λείψει από το μεγάλο ραντεβού. Από τις εννέα το πρωί το Ποσειδώνιο μετατράπηκε σε μια τεράστια μπασκετική παρέα, με πολλούς αθλητές και ανθρώπους της οικογένειας του αθλήματος να δίνουν το παρών. Μεταξύ αυτών ο Δημήτρης Τσαλδάρης της ιταλικής Σάσαρι, ο Δημήτρης Βεργίνης του Άρη και ο Γιώργος Δέδας του ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με μεγάλες εκπλήξεις παρουσία ηχηρών ονομάτων του μπάσκετ, όπως οι Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και Λάζαρος Παπαδόπουλος.