«Το νόμισμα έχει δύο όψεις»

Γεια σας,
Το νόμισμα έχει δύο όψεις

Η μισητή αντίπαλος, Ολυμπιάδα, που προσπάθησε να πάρει τα ηνία και να γίνει το αφεντικό της πόλης δεν υπάρχει, καθώς πλέον αγωνίζεται 2 κατηγορίες πιο κάτω και… βλέπουμε!!
Απαλλαγμένος πλέον από το βραχνά της, του είχε γίνει στενός κορσές τα τελευταία χρόνια, ο Απόλλωνας Πάτρας κάνει ένα θαυμάσιο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα και φαντάζει ικανός να φτάσει στην άνοδο.

Ο χαρακτήρας που δείχνει, η ικανότητα, ο τσαμπουκάς αλλά και τύχη που χρειάζεται πάντα τον έχουν φέρει πρώτο στη βαθμολογία μέχρι στιγμής.
Έχει κερδίσει με το σπαθί του παιχνίδια ντέρμπι, τα τέσσερα από αυτά πολύ δύσκολα, είτε στο τελευταίο δευτερόλεπτο είτε στον έξτρα χρόνο.
Το απολαμβάνουν και με το δίκιο τους. Φυσικά τους αξίζουν συγχαρητήρια για το πρόσωπο που παρουσιάζουν αλλά και τη δουλειά που γίνεται από όλους στη Πάτρα και μακάρι να συνεχίσουν έτσι.

Ας το δούμε και από την ανάποδη τώρα …
Αν εξαιρέσουμε τα παιχνίδια με τον Αρχέλαο Κατερίνης και το Άργος, τις θεωρητικά πιο αδύναμες ομάδες μέχρι τώρα δεν έχει κερδίσει κανένα παιχνίδι με αυτό που λέμε στην μπασκετική γλώσσα άνετα και με αρχοντική εμφάνιση.
Ίσα –ίσα που τα 3 που έχει παίξει στην έδρα του κινδύνεψε να τα χάσει. Το μόνο δύσκολο εκτός έδρας στη Λευκάδα χρειάστηκε τον έξτρα χρόνο και πολύ τύχη για να το κερδίσει, καθώς έπεσε από τη γέφυρα και βρήκε και πορτοφόλι.

Όλα τα παραπάνω δεν είναι τίποτα περισσότερο από εκτιμήσεις, αφού η πραγματικότητα αποτυπώνεται στα ροζ φύλλα αγώνων που έχει μαζέψει.
Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και τα δύσκολα τώρα αρχίζουν.  Το πρόγραμμα αρχίζει να ξετυλίγεται και ακολουθούν κομβικής σημασίας παιχνίδια και αν θέλουν να μείνουν ψηλά οφείλουν να δείξουν την ίδια θέληση.

Ευχαριστώ…