Επειτα από απουσία ενός έτους ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Α2, κάτι που ουσιαστικά εξασφάλισε την περασμένη εβδομάδα με το διπλό στον Εύοσμο. Πλέον, οι Κρητικοί μπορούν να… απολαύσουν το μπάσκετ χωρίς πίεση, αντιμετωπίζοντας σαφώς πιο χαλαρά τις τρεις αγωνιστικές που απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος.

«Ο βασικός στόχος επετεύχθη και τώρα θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε το νέο μας στόχο, που δεν είναι άλλος από το 3Χ3 στις νίκες, αρχής γενομένης από τον Αίολο. Είμαστε κουρασμένοι σωματικά και ψυχικά, ανεβάζοντας έτσι το επίπεδο δυσκολίας για εμάς. Για να αντεπεξέλθουμε, θα παραμείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, μέχρι το τέλος της σεζόν. Πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο» δήλωσε ο Βαγγέλης Βλάχος στο επίσημο σάιτ της ομάδας, εξηγώντας τα κίνητρα του ΟΦΗ από εδώ και πέρα.

Ο ΟΦΗ αντιμετώπισε μάλιστα χθες τον Εργοτέλη σε φιλικό αγώνα, επικρατώντας με 88-75. Αυτό που έχει βέβαια σημασία για τον Βαγγέλη Βλάχο είναι ότι έδωσε συμμετοχή σε όλους τους παίκτες του, με εξαίρεση τον Μίλαν Ψάλτου (γαστρεντερίτιδα), ο οποίος όμως λογικά θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για τον μεθαυριανό (21/5) αγώνα με τον Αίολο Τρικάλων.

Πηγή: ofibc.gr