«Ψάξτε ανάμεσα σας για τους εφιάλτες»

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο φιλοξενούμενος στο κλειστού του Ζωγράφου φεύγει με πολλά παράπονα. Αυτή τη φορά ήταν η Ενωση Ιλίου, η οποία πριν καν κλίσει το φύλλο αγώνα έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση με όλα τα παράπονα της. Δεν πέρασαν πολλές ώρες και η απάντηση ήρθε… δια στόματος Φιλαθλητικού με νύξεις για μη αληθής κατηγορίες σε διάφορα περιστατικά που αναφέρονται στο περιεχόμενο της και άδικες κατηγορίες προς το γηπεδούχο σύλλογο.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς σε ένα ακόμα παιχνίδι που ως συνήθως χάνει η Ένωση Ιλίου από τον Φιλαθλητικό γκρινιάζει. Για ακόμα μια φορά η Ένωση Ιλίου όπως και στον Α΄γύρο επιχείρησε να αλλάξει το άθλημα και να παίξει “ΠΑΛΗ”. Από την υπερένταση και την στεναχώρια τους οι φίλοι της Ένωσης ξέχασαν να μετρήσουν το φύλο αγώνος και αυθαίρετα αναφέρονται στα φάουλ, τα οποία ήταν 9-16 υπέρ του Φ.Ο.Α στον Α΄ημίχρονο που παίχτηκε μπασκετ και 5-6!!! στο Β΄ημίχρονο που παίχτηκε Πάλη και όχι 20-4 όπως ανακοινώσατε!!!

Το απελπισμένο επιτελείο της Ένωσης, όπως και στον 1ο γύρο επιστράτευσε το λαοφιλές άθλημα ώστε να καταφέρει να μην διασυρθεί από μια ομάδα που σκοράρει μ.ο 81 πόντους και όπου παλεύοντας με λαβές καταφέρατε να την περιορίσετε στους 57!!!  Κύριοι το DVD έχει ήδη σταλεί στην αρμόδια επιτροπή και δεχόμαστε οποιαδήποτε και οποτεδήποτε δημόσια προβολή.

Αν όντως κριθεί ότι αδικήθηκε η Ένωση δεχόμαστε την επανάληψη του αγώνα. Επειδή όμως εμείς σαν φίλοι του αθλητισμού και όχι της γκρίνιας και του μηδενισμού εξετάσαμε το DVD πριν βγάλουμε ανακοίνωση και επειδή μιλήσαμε και με αντικειμενικούς ουδέτερους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον  αγώνα και όχι με συγγενείς και φίλους, θα ήταν καλό να ανασκευάσετε τους χαρακτηρισμούς και να ζητήσετε συγνώμη για την συμπεριφορά των ποδοσφαιρικών φιλάθλων σας, για την καταγέλαστη ανακοίνωση που εκδώσατε σχεδόν πριν κλείσει το φύλλο αγώνα και να καταδικάσετε τις συκοφαντικές δηλώσεις του προπονητή σας.

Εκ των προτέρων πείτε μας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ψάξτε ανάμεσα σας για τους εφιάλτες».