«Mας γύρισε την πλάτη η τύχη»

Ολοι στους Ικαρους Σερρών αφήνουν πίσω τους την ήττα από τον Πιερικό Αρχέλαο και πλέον στρέφουν την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας.  Ωστόσο οι «κυανοκίτρινοι» θα μπορούσαν να έχουν φύγει από την Κατερίνη με τη νίκη, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους.

Αυτό άλλωστε επισήμανε και σε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του συλλόγου,  ο τεχνικός των Ικάρων, Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, σχολιάζοντας τόσο το παιχνίδι όσο και την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση.

«Ήταν ένα παιχνίδι ακριβώς όπως αναμενόταν, ένα μακεδονικό ντέρμπυ. Στο πρώτο ημίχρονο ο Πιερικός Αρχέλαος ήταν καλύτερος από εμάς,  μας αιφνιδίασε, και με την αμυντική του λειτουργία  αλλά και με τον  πολύ καλό rotation που έκανε ο αντίπαλος κόουτς. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ηρεμήσαμε, διαβάσαμε καλύτερα το παιχνίδι ,αντιδράσαμε πάρα πολύ σωστά και φτάσαμε να διεκδικούμε το παιχνίδι πάλι από την αρχή», σχολίασε χαρακτηρίστηκα ο κόουτς τον «κυανοκίτρινων« και συνέχισε:

«Έτσι το παιχνίδι εξελίχθηκε ακριβώς όπως το περιμέναμε ότι δηλαδή θα κριθεί στο τελευταίο σουτ. Σε τέτοιες περιπτώσεις η γηπεδούχος ομάδα έχει συνήθως  το πλεονέκτημα  και έτσι ο Πιερικός Αρχέλαος εκμεταλλευόμενος την έδρα του κέρδισε το παιχνίδι. Η τελευταία  μας επίθεση στα δεκατέσσερα δευτερόλεπτα ήταν πολύ καλή, ίσως από τις καλύτερες στο παιχνίδι, αλλά ενώ στο Παγκράτι η τύχη μας χαμογέλασε ,στο προχθεσινό παιχνίδι μας γύρισε την πλάτη».

Υπάρχουν κάποια μελανά σημεία αλλά πιστεύω ότι κανένας μας δεν έχει  βρει τον ρυθμό του , ούτε οι προπονητές ούτε οι παίκτες  και φυσικά ούτε οι διαιτητές. Δεν πιστεύω ότι κάτι έγινε εσκεμμένα και ούτε θέλω  να υποβαθμίσω την νίκη των γηπεδούχων που ήταν δίκαιη».

Οσο για την επόμενη αναμέτρηση με την ομάδα της Πάτρας, ο Λευτέρης Χατζυκυριακίδης ανέφερε: «Συνεχίζουμε , πάμε στο επόμενο που είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Παίζουμε με τον Απόλλωνα Πάτρας μία ιστορική ομάδα η οποία επανέρχεται στο πρωτάθλημα της Α2 με πολλές βλέψεις. Εμείς στην έδρα μας, με την βοήθεια του κόσμου μας θα προσπαθήσουμε για τη νίκη».