Άγχος σε κορυφή και ουρά πριν την… καρό σημαία!

Λίγες ώρες απομένουν πριν οι ομάδες του 2ου ομίλου νότου δουν την καρό σημαία του πρωταθλήματος. Η τελευταία ευθεία, ωστόσο επιφυλάσσει μία μονομαχία, που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί και το παιχνίδι της σεζόν. Διότι το συγκεκριμένο ματς δεν θα δώσει στο νικητή, απλά τη δυνατότητα να πανηγυρίσει με σαμπάνιες τον τίτλο. Θα του χαρίσει κάτι περισσότερο… Το πολυπόθητο εισιτήριο που οδηγεί στα σαλόνια της Β’ εθνικής. Και γι’ αυτό το χαρτακι  θα παλέψουν μέχρις… εσχάτων το Ηράκλειο κι ο Φιλαθλητικός!

Εκτός όμως από το ντέρμπι ανόδου, σκληρή μάχη αναμένεται και για την παραμονή όπου τέσσερις υποψήφιοι παλεύουν για μία θέση στον… ήλιο!
Αργοναύτης και Λιβαδειά είναι οι δύο απ’ τις τέσσερις μ’ εκείνον που θα επικρατήσει (και σε συνδυασμό με τ’ αποτελέσματα των άλλων αναμετρήσεων) να χρίζεται ο τυχερός της υπόθεσης.

Στην ίδια μοίρα είναι και το Ψυχικό που «κυνηγά» μόνο το ροζ φύλλο αγώνα, κόντρα στην – ανακουφισμένη πια – Χαλκίδα.
Μάχη θα δοθεί και στην πρωτεύουσα της Εύβοιας με την Έξω Παναγίτσα και τον Ιωνικό, με την  γηπεδούχο να ψάχνει τον τρόπο, ώστε να βρεθεί έστω και την ύστατη ώρα, πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Οι μόνοι που δεν θα έχουν βαθμολογικό άγχος είναι ο Παπάδος Γέρα κι η Ένωση Ιλίου, παιχνίδι που αρχίζει νωρίτερα (στις 15:00) απ’ τα υπόλοιπα.

Στη 17:00 Επίσης θα παιξουν και οι,  υποβιβασμένος  Σπόρτιγκ με τον Εργοτέλη που έχει σωθεί. Το ματς στα Πατήσια θα έχει περισσότερο χαρακτήρα πανηγυρικό – έστω κι αν οι Πατησιώτες αποχαιρέτησαν την κατηγορία! – κι ήδη είναι γνωστό ότι το ματς  θα πλαισιωθεί από μουσικά event και την ευκαιρία για όλους όσοι βρεθούν στο κλειστό, να διασκεδάσουν διπλά!

Το πρόγραμμα  της 26ης αγωνιστικής

Σπόρτιγκ – Εργοτέλης
Ηράκλειο – Φιλαθλητικός
Παπάδος Γέρας –Ένωση Ιλίου
Αργοναύτης Τριγλίας – Λιβαδειά
Έξω Παναγίτσα – Ιωνικός Ν.Φ.
Ψυχικό – Χαλκίδα
Ίκαρος Ικαρίας – Π. Φάληρο 20-0