Άλλη μία προσθήκη με Τσούμα στην Καρδίτσα

Η Καρδίτσα συνεχίζει να προσθέτει κομμάτια στο παζλ του ρόστερ της για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Το τελευταίο εξ αυτών ακούει στο όνομα Σίλας Τσούμας.

Ο 22χρονος Λαρισαίος γκαρντ αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στα Φάρσαλα, με τα οποία είχε 8,3 πόντους κατά μέσο όρο στο βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη του Σίλα Τσούμα στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

Ο 22χρονος Λαρισαίος γκαρντ έχει ύψος 1,90 μ. και έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής με τον Γ.Σ.Λαρισαίων και τον Ερμή Αγιάς τη διετία 2016-2019, αλλά και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με Γ.Σ.Λάρισας και Γ.Σ.Φαρσάλων. Την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με το Γ.Σ.Φαρσάλων είχε μ.ο. 8,3 πόντους και 21 εύστοχα τρίποντα στους 20 αγώνες που συμμετείχε.

Ο Τσούμας έχει παραστάσεις και εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο, αγωνίζεται για πρώτη φορά εκτός νομού Λάρισας και έρχεται να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή του Α.Σ.Κ. στο προσεχές πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, προσθέτοντας ταλέντο και ενέργεια στην ομάδα του Κώστα Κομποδιέτα.

Καλωσορίζουμε το Σίλα στην οικογένεια του Α.Σ.Καρδίτσας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας».