Άνοιξε… πανιά ο Αργοναύτης Ραφήνας για το “ταξίδι” στη Γ’ εθνική!

Το… ταξίδι στις εθνικές κατηγορίες ξεκίνησε για τον Αργοναύτη Ραφήνας! Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, ο προπονητής Γιώργος Γιαννακόπουλος είδε όλους τους παίκτες του να δηλώνουν παρόντες, με μοναδικό απόντα τον Γιώργο Ζερβό, που έχει άδεια μερικά 24ωρα επιπλέον. Τους παίκτες καλωσόρισε ο πρόεδρος της ομάδας, Θανάσης Μαλάκης λέγοντας τους “Σας εύχομαι καλή επιτυχία, με υγεία πάνω από όλα. Όπως σας λέω κάθε χρόνο, στόχος μας είναι να δουλέψουμε σκληρά και το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος”.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Γιώργος Τύρλας, Παντελής Καλογερόπουλος, Νίκος Σιλιτζήρης, Φίλιπος Σταμέλος, Πάνος Ζέρβας και Χρήστος Κορομηλιάς μαζί με τους “παλιούς” Βαγγέλη Συγγούνα, Χάρη Χωματά, Χρήστο Σβάρνα, Χάρη Γαλιατσάτο, Λεωνίδα Μητσάκη αλλά και τον Γιώργο Τσίρο που επέστρεψε, ξεκίνησαν πρώτα με τον γυμναστή της ομάδας, Βασίλη Πανταζή και στη συνέχεια είχαν την πρώτη τους επαφή με την μπάλα με τους Γιώργο Γιαννακόπουλο και Γιάννη Αβραμίδη να βάζουν σιγά σιγά τα κομμάτια στο παιχνίδι της ομάδας.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Γιαννακόπουλος τόνισε σχετικά: “Είναι ένα δύσκολο καλοκαίρι για μας, λόγω των όσων συνέβησαν με την φονική πυρκαγιά. Ξεκινάμε σε ένα τέτοιο κλίμα και θα ήθελα εδώ να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που συνέβαλλαν ώστε να επιστρέψει ο Αργοναύτης στις εθνικές κατηγορίες.
Είχαμε άψογη συνεργασία με την διοίκηση το καλοκαίρι και έγιναν όλα όσα είχαμε συζητήσει. Στόχος μας είναι να παίξουμε ένα όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό μπάσκετ και να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας. Τώρα δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για δουλειά”.

.
Διαβάστε ακόμη…